| traficantadefundite23 a întrebat:

Funda! Nu stiu daca un baiat ma place si daca pot sa fiu cu el chiar daca e cu 4 ani mai mare decat mine.Eu am 12 el 16.Mereu se uita la mine,ma apara si vorbeste mult cu mine.M-am indragostit de el si el a zis ca a mai fost cu o fata cat el frumoasa cu parul blond si ochii albastri, la fel ca mine.Nu stiu daca ma place sau nu.Cand sunt plecata il intreaba pe fratele meu unde sunt si ce fac.Mai sunt multi copii acolo si cu mine vorbeste cel mai mult si ma favorizeaza.Deci ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| WannaMore a răspuns:

Daa normal ca te place.si ai face bine sa nu-l refuzi.nu zic sa stai ca un catel dupa el, dar baiatul asta pare de treaba si daca te apara inseamna ca nu e chiar vrajeala ce simte pentru tine.e foarte sweet daca vorbeste de tine, chiar e o raritate printre toate specimenele astea de cocalari laughing :*mult succes, funda?

21 răspunsuri:
| AnaMARIA12344 a răspuns:

Daatongue:Xhappy

| ℓσνє a răspuns:

Raspuns: Categoric.
Poti sa-l intrebi.
O zi buna!happy
Funda?tongue

| BLeur a răspuns:

Bună.

Chiar dacă e mai mare ca tine, da simte ceva pentru tine. Dacă vă potriviţi, vă înţelegeţi, te favorizează, te apără şi vorbiţi foarte mult unul cu altul, DA te place. Dar lasă-l pe el să facă primul pas, dacă tot vezi că nu îl face şi tu îl placi, îl întrebi tu dacă vrea să fie cu tine împreună, dar dacă te place o va face el.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| MihaelaMykydutza a răspuns:

Pai probabil ca da sau ca se gandeste la aceea fata si nu la tine ai 12 ani nu crez ca esti prea mica? Gandeste-te ca poate isi bate joc de tine...

| traficantadefundite23 explică (pentru MihaelaMykydutza):

Si ce treaba ai tu?

| xBiiaM a răspuns (pentru traficantadefundite23):

Draga mea, sa stii ca nu toti baietii sunt de increderewinking. Ai abia 12 ani fata mea! happy Mai ai timp de relatii si de baieti laughing eu la varsta ta nu umblam dupa asa ceva. Parintii tai ce o-r sa spuna ca ai o relatie la varsta ta?! Plus ca acel baiat e mai mare decat tine. Oricum, el poate sa isi bata joc de tine straight face Am o prietena de 12 ani care a trecut prin multewinking Tot cu un baiat de 16. El a stat cu ea aiurea, si el mai umbla cu inca 30.Isi batea joc de ea si o punea sa isi faca poze dezbracata.Doamnee! Sa nu te lasi influentata de asa ceva.Nu o spun in nume de rau.

| traficantadefundite23 explică (pentru xBiiaM):

Ce te bagi si tu ca o tarfa! Care e treaba ta pitipoanco? Imi dau seama dupa poza ta ca esti o c! De unde stii tu cum e el? Exista si baieti buni dar si rai si exista si fete bune si pitipoance! Asa ca lasa-ma si nu te baga in discutie! Ma cunosti? De ce ti-ar pasa de mine? Nu ma intereseaza de cutarica pentru ca si-a batut joc si nu stiu ce.Du-te draq!

| traficantadefundite23 explică (pentru xBiiaM):

Te dai mare ca esti pitzy? Du-te in

| MihaelaMykydutza a răspuns:

Fetito eu am vrut sa iti raspund la intrebare.....ma rog...ce sa intelegi tu.

| xBiiaM a răspuns (pentru MihaelaMykydutza):

Fetita esti tu. Daca tu ai 12 ani. Javr-o. Vezi ca eu am vorbit frumos. Tarfa ce esti. Fetele de 12 ani din ziua de azi is mari curve.

| MihaelaMykydutza a răspuns (pentru xBiiaM):

Ce ai ma dc injuri pe toata lumea ai cev ala cap du-te si ia un medicament ca ti s-a urcat la cap

| WannaMore a răspuns (pentru xBiiaM):

1.esti o mare pitipoanca, daca as arata ca tine m-as incuia in casa
2.de ce le faci pe toate astea de 12 ani curve, ce, n-ai oglinda sa te vezi?
3.n-ai vorbit deloc "frumos", tine-ti sfaturile pentru tine
p.s.am aceeasi varsta ca tine, deci daca ai ceva de comentat iti accept prostiile happy

| traficantadefundite23 explică (pentru WannaMore):

Ce bine ca macar cineva e bun si nu injura.Iti dau funda si te trec pe lista de prieteni!happy

| WannaMore a răspuns (pentru traficantadefundite23):

Mersi mult, daca ai timp sa-mi spui si cum a mers cu el, te pup :*

| xBiiaM a răspuns (pentru WannaMore):

Te-o bagat cineva in seama? Si ia vezi la primul comentariu a meu, am vorbit urat fetit-o? Ai nevoie de lupa? Si ia vezi pe cine faci tu pitipoanca. Cred ca tu esti aia pitipoanca, din moment ce te faci singura de ras cu cuvantul asta.

Draga mea,nu stiu ce ai incercat sa sugerezi cu fosta ta poza de profil,absolut artistic cum iti tuguiai buzele machiata in toate nuantele curcubeului...ce mai,deloc extravagant, denota FOARTE mult bun gust cum iti facusesi foarte elegant machiajul, in niciun caz ca si cum ai fi de pe centura(daca nu te ajuta coeficientul de inteligenta, sa stii ca am facut misto) happy deci draga mea, concluzia e ca dintre noi doua...nu eu sunt pitipoanca

A.Inca ceva. Poate ca esti din nu-stiu-ce regiune mai populara, dar romana e aceeasi pentru toti.Deci trebuia sa folosesti "te-a".Got it?(si te rog ia lectii de machiaj cu bun gust, acum ai o poza de profil ok, dar in cea precedenta...mi se strepezeau dintii cand te vedeam) happy

Mai fata. Tu sa intelegi ca eu nu am nimic cu tine, si din punctul meu de vedere, daca tu ai fi o fata desteapta nu ai mai comenta atat si m-ai lasa in pace. E treaba mea cum ma machez eu, si daca tu ma crezi asa "pitipoanca" n-ai decat. Iti multumesc multbatting eyelashes. Sunt alte persoane care au alta parere mai buna despre mine, tie iti e ciuda ca nu esti ca mine? Eu macar imi pun poza de profil cu mine, nu cu maini desenate laughing. Ma faci sa rad...
Vezi ca nu ma deranjeaza ce spui tu despre mine, chiar deloc. Poate tu crezi ca ma simt naspa si ca plang in momentul asta laughing. De fapt, eu ma tavalesc de ras, la cata prostie ai in tinebatting eyelashes. Sa imi arati o poza cu tine cand esti machiata, sunt sigura ca arati ca si cum ai fi iesit din boscheti. Fara suparare laughing. Apropo, eu nu sunt "draga" cu tine. Nu te mai da tu smechera pe-aici ca stii tu tot, ca stii tu sa te machezi, ca esti tu aia desteapta, etc chatterbox. Bai fata, fiecare e frumoasa in felul ei, nu cum vrei tuwinking. Dar na, ce sa stie ratatele laughing. Fetele ca tine merita sa fie duse la spitalul de nebuni big grin. Hai nu ma mai inebunii.

Bine draga.Te inteleg, e normal sa aiba o parere buna despre tine adeptii "pitzi 4 ever" :* te asigur ca atunci cand ma machiez(apropo, nu se scrie "machez cum ai scris tu) arat cat se poate de natural si elegant.Alte comentarii mai ai?

Si sa stii ca m-am luat de tine doar pentru ca le faceai "tarfe","javre"&co.Mi s-a parut deplasat, nici macar nu le cunosti suficient cat sa generalizezi. Nu uita ca si tu ai avut 12-13 ani.Si gata, ca m-am plictisit sa ma oripilez de ce scrii tu pe-acolo. Daca ai chef sa monologhezi, n-ai decat.

Bai fata eu cel putin nu am fost ca ele. Ce vrei sa zici, ca si tu ai fost "curva" la 12 ani? laughing. In fine, asta e treaba ta, cred ca ai niste parinti ingrozitori daca te lasau la 12 ani sa iti dai mozoale prin tufe :* in loc sa inveti pentru scoala laughing. Mda, te inteleg, e groaznic chatterbox. Pacatul tau. De asta nu ai tu suficienta educatie. Pacat... Asta e. Stii cum se spune : "E multe rebute..." happy. Si auzi, ia nu mai folosi tu cuvantul "pitzi". Ai auzit si tu o data cuvantul asta si deja te dai mare cu el. Tu esti pitzi fata. Daca tu te machezi elegant e treaba ta, eu ma machez cum vreau, urat-o happy. Nu te mai lua tu de mine, ai inteles? straight face Nimeni nu e perfect, nici macar tu! Domnisoara cu gesturi in tine. Si eu m-am plictisit de "categoria" ta de sclerozata :*.