Pai e bine si cu limba prietene fi multumit cu atat, daca ai noroc ai parte si de pasarica
Deci,, daca fata se excita. poti sa treci si la faza cu xexu vaginal, dar trebuie sa o faci, sa te doriasca la maxim,,, la maxim amm ziiiisssssss, ai grija ce faci si cum faci
imi cer scuze ca am scris cu greseli...e din cauza calculatorului. este virusat.
Mdea la sexul oral ea te excita pe tine nu uh p ea si nop daca a zis ca sex normal nu vrea slabe sanse
Depinde...
Fata ți-a refuzat propunerea de a face vaginal tocmai din cauză că îi e teamă de anumite lucruri cum ar fi boli, sau teama de a nu te satisface. Oricum îi e teamă de dezvirginare și o repet pentru. a o mia oară că dezvirginarea nu include ruperea a atzei sau a himenului! Nu! Desvirginarea e actul sexual în sine! Și dacă îți face oral se dezvirginează și ea și tu! Și pote că și-a mai tras-o și nu vrea sa o mai repete dupa accident neprevazut.
Mai bine rămîi la oral caci dacă insiști nici așa nu primești. Și dacă ți-ar păsa de ea măcar lucid să fi fost și să te gandești "Bă, poate are ciclu..."
În orice caz, dacă te-ai dizvirgina cu fata pe care o iubeși și ea te iubește va fi romantic și de neuitat. Dar dacă vreo să faci cu orice fată sex o să îți distrugi viața căci toate au și o parte rea.
Sry, dar cocluzia e las-o cum ți-a propus.
Da.dar ia-o cu usurelu..nu sari p ea imd c s dezbraca.iar imi vin ganduri in cap de genu: ce fete! oral si anal da dar vaginal nu
anonim_4396 întreabă: