| danky a întrebat:

Fundatonguelsssss am nevoie de mare ajutor eu si prietena mea suntem de un an si trei luni impreuna neam inteles bine pana cand a inceput liceu de cand a inceput liceu nu mai merge nimic bine ne certem in fiecare seara pentru ca s-a schimbat si nusi da seaman asa si eu acum cand am inceput liceu am avut alta prietena si tot m-am schimbat si nu mi-am dat seama facem si eu ca ea in asa fel sa ma cert in fiecare seara pana cand m-a lasat si mi-am dat seama ca am gresit asta i-am spus acum si prietenei mele ca s-a schimbat si nusi da seama si greseste si nu ma sculta nu stiu ce sa fac sa ne intelegem mai bine e a nu stiu cate oara cand apelez la voi si tot ma ameninta ca se sinucine ca nu mai poate cu situatia asta chiar si in seara asta ma amenintat mi-a zis sa nu o uit si ca ma iubeste si sa nu uit niste cuvine chiar nu stiu ce sa fac sa ma despart de ea nu pot o iubesc prea mult nu cred ca este alta persoana sa o iubesca mai mult decat o iubesc eu si ar fi o tragedie sa ma desparte de ea va rog care stiti care ati trecut prin asta si stii vreo solutie spuneti-mi si mie va rog dau funda.eu sunt in italia si ea in romania din pacate

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Problema voastra tine de distanta! Dupa un an si ceva, dragostea e mai stabila intre doi parteneri si trebuie si.finalizaza. Tu, trebuie sa o calmezi tot timpul, sa-i spui ca in Italia e foarte greu, ca nu ai prieteni, prietene, ca e greu sa te adaptezi si ca nu poti s-o inseli. Problema voastra tine de neincredere! Promite-i ca la vara viitoare, o chemi la tine in Italia, sa vada viata pe care o duci acolo.Va intelege mai bine, ca tu tii cu adevarat la ea.

| WhiteRose a răspuns:

Important este sa stie ca ii esti alaturi, tu esti iubitul ei si chiar daca nu esti langa ea, ar trebui sa ii poti arata cat inseamna pentru tine. Nu prea inteleg situatia in sine, spui ca ea s-a schimbat dar ea este cea care nu face fata noii situatii.

Am trecut de multe ori prin aceasta situatie in relatie(am o rel de 2 ani), in afara de amenintarea cu sinuciderea, asta mi se pare mai grav, dar nu stiu ce sfat ti-as putea da, de obicei eu ma impac cu prietenul meu pentru ca imi dau seama cat de rau ar fi fara el si ii arat si lui asta.

Sper ca cineva sa te ajute sincer si daca nu va reusi, intreaba-te pe tine insusti ce este de facut, pentru ca nu exista doua persoane la fel si nici doua situatii la fel, totul depinde de tine si de iubita ta...si de cat de puternic este sentimentul ce va leagahee hee

Succes!