))) asa sunt toti baietii. auzi sa-ti spun eu ce sa faci; sa pari ca nici tu nu mai tii la el fa`l gelos;. cand te suna zi`i ca nu ieshi; dar fa in asa fel incat a ieshi ca un alt baiat. un prieten.o sa innebuneasca asa cum ai iinnebunit u din cauza gndului ca nu te mai place... fi mai indoferenta si fa`l sa te doreasca. bafta papushika ! app. te`ai culcat ca el? 1
Ignora`l. Parerea mea. Adica, cam asta merita, nu?
E pe punctul de a te"insela"- oarecum, poate a si facut-o. Il ignori, si`l lasi. Daca ignorarea ta nu-l face sa vina inapoi, atunci desparte`te de el. Desi asta cred ca ar trebui sa faci +, vorbeste cu el despre asta. O sa-l lasi masca.
Sa nu`i spui in niciun caz ca tu ti-ai facut un id nou si ai vorbit cu el! ar putea crede ca ti-ai batut joc de el iti spun din proprie experienta! poti sa-i zici ca a vorbit o pr de`a ta sau altcineva dar sa nu`i zici ca ai fost tu!
Sincer nici eu nu ii inteleg si eu sunt cu unu de genu parerea mea racestete tu putin de el si atunci el o sa fie inpacientat ca te pierde pentru paieti mereu e ceva obisnuit sa insele eu asa fac si imi ese
Pff...fato,chiar daca stiu ca doare, las-o mai moale cu el.E clar ca minte, in legatura cu ce iti zice, deoarece chiar u ai vb cu el pe mess si i-a zis asa zisei tipe ca nua are prietena.Deci u ai vazut cu ochii tai.nu ti-a zis nimeni altcineva.Zau.Parerea mea.Pentru ca sunt sanse f mari ca el sa te fi inselat pana acum...
lol am avut si eu un prieten care tot asa facea si cum a venit vb de papuci a incercat sa se schimbe dar nu a reusit sa ma convinga, la inceput poate fi greu (pe mine tot ma omora aces gind) a fost ft usor, acum chiar vrea sa ne impacam dar acelasi raspuns"nu"
Bananacantareata87 întreabă: