Parerea mea ia-ti sufletul in dinti si du-te si il intreaba daca te place.De pierdut nu ai ce pierde de castigat ai daca el te place.
Iti doresc mult succes si sper ca am fost de ajutor.
Deci...care e intrebarea? oricum, te place.sau te foloseste. Depinde.
Mie mi-a placut dde un baiat. Eu sunt desteapta iar ell e ...de noat 7, ca sa zic asa. Si cand nu erau persoane importante prin preajma, facea gesturi cum ca i-ar placea de mine... In timpul tezellor si in timpul testelor mai face asa, doar ca sa-l ajut.
Ce nesimtit, nu?
Dar poate la tine e vorba de. dragoste. intreba-l direct daca te place!
De acord cu Teo, din proprie experienta am observat ca nu te papa persoana respectiva, la urma urmei e o intrebare nevinovata, te duci, il intrebi zambind, sau impreunandu ti mainile si jucandu te cu degetele, daca te place, dupa raspuns afirmativ, faceti ce va place/ ce considerati, daca raspunsul e negativ; cred ca cel mai bine ar fi sa spui ceva de genul: aa... ok, scuze... mult mult succes va doresc!
Ii place de tine da s-ar putea sa fie timid
mai asteapta ca poate o sa prinda curaj si o sa iti zica sau daca nu ajutal u (ramai doar cu el, intra in discuti cu el, s.a)
Poate ca te place. Sau poate ca...e o strategie a baietilor...de a castiga ce vor ei mereu.E evident si ce. La asta te-ai gandit?
Eu cred ca te place .
Chestia cu fotbalul. probabil vrea sa il observi.
Cu ghiozdanul nu are legatura...
si cu usa, profesorul el si plecatul []...
te place .
Mai trebuie. sa aveti "curaj" si sa vb. despre asta.
gigi72 întreabă: