anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

[Fundaa]
Hi TPU! Ok. Sa trecem direct la subiect whistling
Imi place de un baiat si prietenele mele spun ca si el m-ar placea din comportamentul sau. Deci:
-ma priveste des
-el joaca fotbal si mereu e vreo minge de fotbal pe lanaga el, iar mereu cand ma vede si sunt cu cineva da cu mingea in persoana/persoanele respective dar nu in mine iar unii spun ca nu da in mine pentru ca daca ar face-o stie ca nu ar mai avea sanse, desi eu cred opusul. iar mereu cand loveste persoana respectiva ma intorc doar eu si ma uit la el iar ei spun ca poate asta e unul din motive...
-m-a tras de ghiozdan pe scari... [eu zic ca nu are legatura]
-statea rezemat de usa de la noi de la clasa si ne venea profesorul si cand l-a vazut s-a uitat repede la mine si apoi a plecat

Eu zic ca nu sunt destule motivee. Adica ar fi mai mult intamplari dar mi se par toate nesemnificativee thinking

Răspuns Câştigător
| Teo a răspuns:

Parerea mea ia-ti sufletul in dinti si du-te si il intreaba daca te place.De pierdut nu ai ce pierde de castigat ai daca el te place.
Iti doresc mult succes si sper ca am fost de ajutor.happy

7 răspunsuri:
| ღAnonimღ a răspuns:

Deci...care e intrebarea? oricum, te place.sau te foloseste. Depinde.
Mie mi-a placut dde un baiat. Eu sunt desteapta iar ell e ...de noat 7, ca sa zic asa. Si cand nu erau persoane importante prin preajma, facea gesturi cum ca i-ar placea de mine... In timpul tezellor si in timpul testelor mai face asa, doar ca sa-l ajut.
Ce nesimtit, nu?
Dar poate la tine e vorba de. dragoste. intreba-l direct daca te place!

| Gorillaz a răspuns:

De acord cu Teo, din proprie experienta am observat ca nu te papa persoana respectiva, la urma urmei e o intrebare nevinovata, te duci, il intrebi zambind, sau impreunandu ti mainile si jucandu te cu degetele, daca te place, dupa raspuns afirmativ, faceti ce va place/ ce considerati, daca raspunsul e negativ; cred ca cel mai bine ar fi sa spui ceva de genul: aa... ok, scuze... mult mult succes va doresc! big grin

| maryellen91 a răspuns:

Ba sunt ...incearca sa iti atraga atentia cum nu iti dai seama!?

| pitcrv a răspuns:

Ii place de tine da s-ar putea sa fie timid
mai asteapta ca poate o sa prinda curaj si o sa iti zica sau daca nu ajutal u (ramai doar cu el, intra in discuti cu el, s.a)

| PaulLa_3183 a răspuns:

Poate ca te place. Sau poate ca...e o strategie a baietilor...de a castiga ce vor ei mereu.E evident si ce. La asta te-ai gandit?

| ριтιquтss a răspuns:

Eu cred ca te place happy.
Chestia cu fotbalul. probabil vrea sa il observi.
Cu ghiozdanul nu are legatura...
si cu usa, profesorul el si plecatul [rolling on the floor]...
te place laughing.
Mai trebuie. sa aveti "curaj" si sa vb. despre astawinking.

| blacklife997 a răspuns:

Poate.da zic ca poate te iubeste cine stie?