Daca au fost prieteni cu beneficii. Nu stiu ce sa iti spun. Eu cred ca tine la ea. Dar nu vrea o relatie, ci o aventura, iar prietena ta vrea doar o relatie. El a ranit-o destul de mult si nu ar fi bine pentru ea sa se intoarca la el. Dar poate el s-a schimbat. Totusi daca sunteti bune prietene ar trebui sa fiti sincere una cu cealalta
Olteanco care esti de pe la Jii, tu si cea care a postat intrebarea stiti ce inseamna dragoste cu beneficii ha?!?!?!?!
Scuze ca iti spun asta, dar proasta a mai fost prietena ta.
Zau asa, la 18 ani inca nu stii cum se desfasoara lucrurile cu o relatie? Cum a putut sa creada ca daca se culca cu el o sa il cucereasca? Si a mai fost si virgina!
E mai mult decat evident ca a vazut-o naiva si si-a batut joc de ea. Daca o mai ia in seama vreodata o sa fie tot doar pentru a se culca cu ea. Ca doar e fain sa ai una asa, tot timpul la dispozitia ta la nevoie.
Poate candva o fi placut-o dar acum nu cred ca mai e cazu. Ce baiat care te place ti-o trage si pe urma te lasa balta?
Si cred ca a sunat-o pentru ca i se facuse pofta de sex si stia ca ea e usor de convins, ca na doar il place si sa profite si el de asta.
Cred ca pentru el a fost mai mult un trofeu, cineva pe care a dorit-o mai de mult si care in sfarsit a picat in plasa. Eu zic sa nu-si faca sperante prea mari. Daca el vroia o relatie o cerea, nu trecea la sex din prima.
Lasa-i pe ei cu treaba lor!
Pana la urma noi nu putem zice precis ce simte el pentru prietena ta.
Probabil o vede ca pe o aventura, dar una la care nu ar vrea sa renunte.