anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDAAAA! hei TPU! am si eu o inttebare mai ciudata. am o prietena de 18 ani. acum in jur de o luna a facut dragoste pentru prima oara in viata ei cu un tip cu care era prietena cu beneficii. ea il iubea de doi ani jumate, el stia asta dar nu au fost niciodata impreuna. crezand ca, facand sex cu el, vor putea fii impreuna. insa nu a fost asa. au inceput sa nu mai vorbeasca deoarece ea i-a zis ce simte pentru el si el i-a cam dat cu flit,ea s-a enervat, i-a sters nr de tell, i-a dat unfriend pe toate site-urile etc. el a mai sunat-o de vrei cateva ori, ea nu i-a raspuns. acum cateva zile eram cu ea cand il sunase ca sa ii faca o farsa cu nr ascuns.ea si-a modificat vocea si nu i-o mai recunostea nimeni insa, cand l-a sunat pe tip, acesta i-a recunoacut-o si au inceput sa vorbeasca, pe la 4 dimineata era,cu toate ca il trezise din somn.l-am mai sunat si eu zilele urmatiare ca sa incerc sa il cunosc si asa. mie mi-a zis ca sunt cam urata cand i-am dat facebook.ul dar ma rog, trecem peste. am mai vorbit ce am mai vorbit si l-am intrebat daca o place pe prietena aia a mea; el a zis ca o place chiar mult, dupa aia a venit si ea in camera si nestiind ca vorbesc cu el, a inceput sa tipe si asa, el i/a racuniscut vocea si mi-a zis ca are treaba si mi-a inchis. eu nu i-am zis ca vorbeam cu el la telefon ca sa nu ii fac rau.voi ce credeti? o place? isi bate joc? avand in vedere ca cu ea si-a pierdut virginitatea si acum 3 ani zicea tuturor ca o iubeste fiindca atunci chiar o iubea si ea nu simtea nimic pentru el si ma rog e complicat. ceva semne ca o place? oare sa ii zic ce am vorbit cu el? avand in vedere ca inainte sa faca sex chiar vorbeau si ieseau mult si stateau mult impreuna si asa.

Răspuns Câştigător
| yloveyou1 a răspuns:

Daca au fost prieteni cu beneficii. Nu stiu ce sa iti spun. Eu cred ca tine la ea. Dar nu vrea o relatie, ci o aventura, iar prietena ta vrea doar o relatie. El a ranit-o destul de mult si nu ar fi bine pentru ea sa se intoarca la el. Dar poate el s-a schimbat. Totusi daca sunteti bune prietene ar trebui sa fiti sincere una cu cealalta

6 răspunsuri:
| FortzZa a răspuns:

Eu zic ca a vrut-o doar in pat si dupa ce s-a distrat i-a dat cu flitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O imensa idiotenie. cear fi sa se reorienteze?

| Geezgirl a răspuns:

Lasa-i pe ei cu treaba lor!
Pana la urma noi nu putem zice precis ce simte el pentru prietena ta.
Probabil o vede ca pe o aventura, dar una la care nu ar vrea sa renunte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru yloveyou1):

Olteanco care esti de pe la Jii, tu si cea care a postat intrebarea stiti ce inseamna dragoste cu beneficii thinking ha?!?!?!?!

| WildDream a răspuns:

Poate candva o fi placut-o dar acum nu cred ca mai e cazu. Ce baiat care te place ti-o trage si pe urma te lasa balta?
Si cred ca a sunat-o pentru ca i se facuse pofta de sex si stia ca ea e usor de convins, ca na doar il place si sa profite si el de asta.
Cred ca pentru el a fost mai mult un trofeu, cineva pe care a dorit-o mai de mult si care in sfarsit a picat in plasa. Eu zic sa nu-si faca sperante prea mari. Daca el vroia o relatie o cerea, nu trecea la sex din prima.

| DeeaMarry a răspuns:

Scuze ca iti spun asta, dar proasta a mai fost prietena ta.
Zau asa, la 18 ani inca nu stii cum se desfasoara lucrurile cu o relatie? Cum a putut sa creada ca daca se culca cu el o sa il cucereasca? Si a mai fost si virgina!
E mai mult decat evident ca a vazut-o naiva si si-a batut joc de ea. Daca o mai ia in seama vreodata o sa fie tot doar pentru a se culca cu ea. Ca doar e fain sa ai una asa, tot timpul la dispozitia ta la nevoiewinking.