| me_5879 a întrebat:

Fundita big grin intrebare pentru baieti :. am nevoie de foarte mare ajutor : plac un baiat care e in clasa cu mine si nu stiu daca ma place( tipic, stiu) insa chiar sunt confuza: uneori ma priveste, uneori imi sustine privirea desi are o privire foarte normala, ma ajuta cand am nevoie, odata ne-am intalnit pe strada si s-a interesat unde ma duc, deseori rade atunci cand spun ceva ca si cum s-ar descarca intr-un fel. el stie ca il plac. totusi se lauda la toata lumea ca o place pe alta fata de la alta clasa insa mie nu mi-a zis niciodata asta( nu suntem chiar apropiati), e indifrent cu mine in pauze desi cand vorbeste cu mine de obicei se uita direct in ochii mei. o parere va rog:*

Răspuns Câştigător
| Alissya97 a răspuns:

Hey`happy
Pai...Nu stiu sigur daca te place dar un lucuru stiu tongue
Tine la tinewinking
Eh si chestia cu placutul de alta fata straight face e tipic baietilor oh go on.mereu sunt asa stai linistita tongue niciodata nu recunosc cu adevarat daca tin la o fata ...Isi aleg mereu fete populare si fac pe desteptii oh go on
Cred ca ar fi cel mai bine sa te apropii de el ...pentru inceput.sa deveniti prieteni.chestii sa iesiti la un suc happy
big grin Sau sa il intrebi direct daca ii place de acea fata.si daca simte ceva pentru tine big grin
Asta daca nu vrei sa o faci chiar direct poti sa ii propui sa jucati Adevar Sau Provocare tongue
In rest iti doresc multa baftawinking

Ceaoo`>big grin

2 răspunsuri:
| Sp1kE a răspuns:

Pai incearca si tu sa te apropii mai mult de el.In fine noi baietii suntem mai na...cum sa iti explic vrem sa parem mai smecheri sisa iesim in evidenta, iar cand stim ca o fata ne place si simtim si noi un anumit sentiment pentru ea normal ca ori o dam pe aratura ori ii aratam acest fapt.Sunt baieti timizi pana la o varsta la care realizezi ca trebuie sa ai mai mult tupeu. Apropo sincer sfatul meu este sa il intrebi fara sfialabig grinbig grinbig grinpoate spune DA, incearca si tu cu mai mult tupeu maine la scoala da?big grinbig grinbig grin Hai baftabig grinbig grinbig grin

| VampireKnight a răspuns:

Nu stiu cred ca te place dar nu sunt foarte sigur ai incercat sal intrebi ( eu am nev de ajutor cu fetele dai add la funtarnaruto_vulpe si zi-mi daca ai vreo idee mersi )