| DjBl3ndar a întrebat:

FUNDITA! Deci nu stiu cum sa incep :
Am 13 ani si sunt cu un baiat mai mare ca mine cu 1 an suntem impreuna de 1 luna si a aflat si am uitat sa va spun ca a aflat toata scoala ca sunt cu el si no, bine dar noi ne vedem mai mult la scoala iar dupa 8 martie I-a spus unei prietene sa-mi spuna ca nu ma mai place, dar el acum ma priveste in ochi foarte lung, de cate ori ori trec pe langa el imi zambeste, intr-o zi a dat chiar si cu zapada in mine, si ma c-am urmareste, azi eu am iesit din curtea scolii pe strada si a iesit si el, si mi-a dat un baiat telefonul lui ca sa asc muzica si vorbeam cu baiatu ala si si tot ma urmarea sa vada ce fac si cand am intrat in clasa a intrat si el. Sper ca nu v-am plictisit big grinbig grin! Ce credet-i? Oare inca ii place de mine? FUNDITA

6 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Buna, nu ne-ai plictisit, stai linistita, suntem aici ca sa raspundem big grin.
Eu cred ca te mai place, altfel nu te-ar urmari, dar atunci de ce nu mai sta impreuna cu tine. Poate te place dar nu vrea sa mai fiti impreuna din cauza barfelor colegilor. Se tine dupa tine pentru ca vrea sa te aiba in preajma mereu si cred ca era geloas atunci cand te-a vazut cu baiatul ala. Daca iti zambeste cand te vede, in mod sigur ii mai place de tine.
Papa kiss.

| rony a răspuns:

Sigur si cand o sa fii mai mare o sa incerce sa-ti ceara si sex asa ca sa te linistesti.

| Phaey a răspuns:

Tot ce-i posibil sa te placa. Insa nu i-as da o a doua sansa. E ca si cand i-as permite sa fie un magar inca o data. Siii i-ai arata ca poti sa fii iubita lui "de ocazie", ca sa zicem asa.

| вяυηєтнα a răspuns:

Eu zic ca da:Xbig grin ca altfel n te'ar mai urmaritonguesau nu iar pasa c faci

bye!

| AnonimaPunct a răspuns:

Salut! Cred ca da... sincer. E foarte interesat de tot ceea ce faci tu, insa vrea sa pastreze in acelasi timp o atmosfera misterioasa intre voi doi. Insa te previn ca poate fi o fire destul de geloasa, avand in vedere faptul ca iti urmareste fiecare gest. Dar... succes! Cred ca vei ramane cu el!winking

| paul_7261 a răspuns:

Pai daca face ce ai zis eu ca baiat zic ca da ii mai place tu ar trabui sa iti dai seama dupa cum se comporta dupa cum te priveste si mai departehappy si asa ai sa ajungi la rezultat vorbeste cu el daca el nu intra in discutie cu u intra tu daca chiar iti place de elhappy bafta si mult norochappy