Salut
Eu cred ca vrea sa se desparta de tine sau s-a plictisit de tine.
Bafta
Pai deja sunt trei scuze care nu se leaga intre ele, eu personal as vorbi cu ea si as ruga-o sa imi spuna adevarul si daca imi spune tot scuzele astea si se balbaie sau se crispeaza in vreun fel as pune capat relatiei.Sti cum este vorba aia 'Cine se scuza, Se acuza '
Daca fata nu a mai avut astfel de antecedente atunci poate chiar are dreptate in ceea ce spune si intre ea si acel tip nu este nimic. Acum nu am de unde sa stiu exact depinde si de pozitia si asa mai departe. sunt mai multe elemente. Insa as pune-o sa stearga acea poza si as fi mult mai atent in ceea ce o priveste. si as avea o discutie pe tema asta cu ea. adica dupa un an ar trebui sa o cunosti destul de bine incat sa iti dai seama daca tine sau nu la tine, si daca merita sau nu.
1. Doar vita stai sa o pazesti tot timpul de frica sa nu se intample ceva.
2. Data viitoare v-a sta doar un pic in penisul lui, doar sa vada daca se potriveste, si tot intamplator poate-i face careva si o poza.
3. Faptul ca-s prieteni buni nu inseamna ca sunt frate si sora. Ameteala nu-i o scuza, daca-i asa tuta cand bea atunci sa nu mai puna gura pe bautura.
Eu i-as zice pa. Dar desigur ca nu vei face asta, trebuie sa te arzi singur ca sa te convingi.
Parerea mea. sunt fata. iar atunci cand unei fete ii place un tip ar face orice ca sa ii atrga atentia in alt sens, daca intelegi ce vreau sa spun. dup mine. relatia voastra a ajuns la fin. mi-ar placea multbsa maindoiesc de cuuvintele mele, dar nu este asa! bafta la cum crezi tu ca e mai bine sa procedezi
Cam ai dreptate cu arsu. 2 si 3 exact asta i-am zis si eu, dar cica exagerez si fac din tantar armasar.
Daca mai e si prieten de al tau si il si pupa...hmm asta ar trebui sa te puna pe ganduri. Si eu am relatie la distanta iar daca asta s-ar intampla, nu prea stiu ce as face. acum depinde si de voi de ce caractere aveti si daca v-ati impus vreo limita sau nu. in orice caz nu mi se pare deloc normal. iar intr- astfel de relatie daca nu exista incredere se duce totul usor usor.
In orice caz un lucru este clar, ca fata iti spun ca, daca iubesti si respecti persoana respectiva nu faci lucruri de genu.