| Fetytza99 a întrebat:

Hai baietii voua care va plac mai mult (apreciati) fete kuminti, sau,, panaramele"?

27 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

In general cele cuminti, dar tupeiste si destul de perverse, si carora nu li rusine sa intrebe sau sa faca glume pe baza sexului/excitatului fara a se ajunge acolo tongue

Genul de fata ca tine tongue Pari cuminte dar imi lace ca ai curajul SA INTREBI DIRECT ce vrei sa afliwinking

| R3sPeCt a răspuns:

Simplu: am chef de *** prefer panaramele, dar sincer caut o fata cuminte sincera, serioasa, cu un suflet bun care poti sa iti faci o familie! deci fete cuminti, OK

| justDaisy a răspuns:

Sunt fata, nu imi este adresata intrebarea, dar parerea mea e ca lor le plac panaramele la varsta cand totul e nou si vor sa experimenteze cat mai multe. Dar cand se vor maturiza si vor vrea ceva stabil, atunci le vor vrea pe cele cuminti.

| Salahadin73 a răspuns:

Cuminti.

| h3r a răspuns:

Panaramele, panaramele!

| DNSK a răspuns (pentru h3r):

A) unii, nu toti.
b) si voua va plac baietii rai

| h3r a răspuns (pentru DNSK):

C) Am fost ironică.

Iti inteleg glumele, ironiile, sarcasmul, etc. crede-ma

| h3r a răspuns (pentru DNSK):

Mhm...și tu tot cu sarcasm ai răspuns, nu? happy

Chiar nu

| Duucu a răspuns:

Tu ești aia din fotografie?

| Fetytza99 explică (pentru Duucu):

Da

| Duucu a răspuns (pentru Fetytza99):

Arăți bine confused

| AgathaRo a răspuns:

Evident cele cuminti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de calitatea băiatului, apoi de interesul lui, lucruri cu legătură între ele.
Ca și atracție, evident că fetele cuminți. Cine ar vrea o panaramă fără scrupule, deci, în relații? Cine ar plăcea așa ceva?
Dacă ai chef de o aventură ieftină sau să însemnezi pe caiet un număr cât mai mare, restul. Doar astea e singura menire.

| Raiiiisa a răspuns:

Le plac fetele hotarate, indraznete si atragatoare care stiu ce vor in viata.
Daca tu crezi ca asta insemna a fi panarama, eu ma indoiesc.
Cu siguranta nu o sa le placa o "cumintenie" de fata care sta toata ziua in casa, care nu socializeaza si care nu are simtul umorului.

| andreiush25 a răspuns:

:/... Mie personal imi plac fetele normale ...Nu prea stiu ce specie sunt cele Kuminti, iar panaramele nu valoreaza 1 leu.

P.S = K ≠ C

| Ajutatorool a răspuns:

Sa ploua cu panarame.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Cred ca trebuie sa existe de ambele felurihappy. intrebarea ta depinde de multi factori.cel principal cred ca e varsta.CRED ca orice barbat, daca nu intalneste o fata de care sa se indragosteasca, vrea sa se distreze cat mai mult, cu "panaramele" de care spui tu si in cele din urma sa gaseasca o fata calumea

| swordfish a răspuns:

De ce as umbla cu cineva care a fost deja tot orasul? sa sarut tot orasul, nu vere mie imi plac cele cuminti si devreme acasa big grin

| VeteranReintors a răspuns:

Fete cuminti. big grin

| Fetytza99 explică:

Eu stiu ca baieti umbla cu panaramele, dar in sinea lor aprecizeaza fetele cuminti

| Underworld2 a răspuns:

Buna tongue Mie personal imi plac fetele cuminti big grin

| SharkyCrazyBoy a răspuns:

Personal, mie imi plac cele cuminti, dar din cand in cand mai merge si una panaramawinking

| yonet100 a răspuns:

In general fetele mai indraznete...asta nu neaparat sunt panarame