:/... Mie personal imi plac fetele normale ...Nu prea stiu ce specie sunt cele Kuminti, iar panaramele nu valoreaza 1 leu.
P.S = K ≠ C
Eu stiu ca baieti umbla cu panaramele, dar in sinea lor aprecizeaza fetele cuminti
De ce as umbla cu cineva care a fost deja tot orasul? sa sarut tot orasul, nu vere mie imi plac cele cuminti si devreme acasa
Cred ca trebuie sa existe de ambele feluri. intrebarea ta depinde de multi factori.cel principal cred ca e varsta.CRED ca orice barbat, daca nu intalneste o fata de care sa se indragosteasca, vrea sa se distreze cat mai mult, cu "panaramele" de care spui tu si in cele din urma sa gaseasca o fata calumea
Personal, mie imi plac cele cuminti, dar din cand in cand mai merge si una panarama
Le plac fetele hotarate, indraznete si atragatoare care stiu ce vor in viata.
Daca tu crezi ca asta insemna a fi panarama, eu ma indoiesc.
Cu siguranta nu o sa le placa o "cumintenie" de fata care sta toata ziua in casa, care nu socializeaza si care nu are simtul umorului.
Simplu: am chef de *** prefer panaramele, dar sincer caut o fata cuminte sincera, serioasa, cu un suflet bun care poti sa iti faci o familie! deci fete cuminti, OK
Sunt fata, nu imi este adresata intrebarea, dar parerea mea e ca lor le plac panaramele la varsta cand totul e nou si vor sa experimenteze cat mai multe. Dar cand se vor maturiza si vor vrea ceva stabil, atunci le vor vrea pe cele cuminti.
Depinde de calitatea băiatului, apoi de interesul lui, lucruri cu legătură între ele.
Ca și atracție, evident că fetele cuminți. Cine ar vrea o panaramă fără scrupule, deci, în relații? Cine ar plăcea așa ceva?
Dacă ai chef de o aventură ieftină sau să însemnezi pe caiet un număr cât mai mare, restul. Doar astea e singura menire.
In general cele cuminti, dar tupeiste si destul de perverse, si carora nu li rusine sa intrebe sau sa faca glume pe baza sexului/excitatului fara a se ajunge acolo
Genul de fata ca tine Pari cuminte dar imi lace ca ai curajul SA INTREBI DIRECT ce vrei sa afli
Remusopen întreabă: