| bhefg a întrebat:

Hai sa discutam putin despre baieti. Cei care sunt intr-o relatie si dau la altele like-uri pe facebook.
Intrebarebig grine ce mai dati like-uri(comentarii) la toate fetele daca sunteti intr-o relatie sau daca sunteti pe cale de a fi cu cineva sau poate ca doar va place de cineva.
Funda.

Răspuns Câştigător
| PiratulJeck a răspuns:

Chestia cu facebook'u e o tampenie. pui poze cu tine sa te vada lumea sa iti zica scumpi, dragutule... pana la urma ce crezi tu e mai important parerea altora e pe locul doi mereu.

10 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Da ce trebuie sa imi placa una ca sa ii dau like pe facebook sau cum? Mai gandeste lol ma enervezi...

| BLeur a răspuns:

Păi, pur şi simplu.ori te-a rugat aceea fată să îi dai like/comm, ori arată bine şi îi dai like. Dar dacă tu ai pe cineva sau eşti pe cale să fii cu o fată împreună nu văd ce este ilegal să îi dai like altei fete. Îţi place cum arată, e frumoasă etc.dar dacă tu eşti deja împreună cu cineva sau îţi propui să fii cu acea fată DOAR pe fata cu care vrei să fii împreună sau eşti deja, o iubeşti.

Acele like/comm de pe facebook sunt doar aşa, de admiraţie. NIMIC serios.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r 98.

| ZiZan a răspuns (pentru SakonSIUkon):

Ce dur! laughing

| Auslesse a răspuns:

Pentru ca baietilor (mai ales unora), le place sa joace pe mai multe terenuri, ca sa zic asa! sper c-ai inteles ce vreau sa zic!

| Ciufulituuu a răspuns:

SakonSIUkon are dreptate de ce trebuie sa ne placa de o fata sa ii dam like? poate m-a rugat sa ii dau like sau pur si simplu imi place cum arata...

| FucktheSystem a răspuns:

Băi ce oameni sunteți. Dacă ești împreună cu cineva nu poaate să îți mai placă poza altcuiva, sau să ai ceva de comentat pe tema ei. Generația facebook mă sperie din ce în ce mai rău.

| MasterYoda a răspuns:

De proasta ce esti!

| GuessWho_8607 a răspuns:

E chiar aiurea ce spui tu aici.
Daca esti intr-o relatie nu mai ai voie sa faci nimic? Gata, s-a terminat orice "contact" cu alte fete?
Daca dai un like sau lasi un comment, nu inseamna ca o ceri de nevasta sau ca iti inseli prietena.
Hai sa nu fim absurzi, da?
Fetelor, daca incepeti cu faze de genul asta, o sa ramaneti singure in foarte scurt timp.
Am inteles, daca un baiat are prietena, e clar ca nu poate sa lase orice fel de comment, dar totusi... daca se incadreaza in limitele bunului simt...

| RAY a răspuns:

Generatia da-mi un like ce sa spun

| Ekcstsy a răspuns:

Asa si care-i problema? Daca sunt intr-o relatie trebuie sa am ochelari de cal? Se vede ca ai 12 ani. N-are voie omul sa-si mai clateasca ochii putin pentru ca e intr-o relatie? Din punctul tau de vedere like=sex cu respectiva? Mai lasati draq netu asta ca va ia mintile copii atomici ce sunteti. Daca am ce vedea la respectiva ma uit, ii dau like, chiar si comment si iubita nu are nimic de spus pentru ca are incredere in mine. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii placewinking.