eu tot p`aia cu barza o stiam, insa un prieten al meu credea ca pe el l-a facut maica`sa pe la subrat))) cand era mic))
vreau sa mai cred in toate nimicurile in care credeam la vreo 3-4 ani
Eu credeam ca ii aduce barza
dar ii intrebai acum pe verisorii mei si imi zisara ca``ies pe gaura aia``
fac eu:-``de unde ies?``
ei:``din burta ``
eu:``pai sh cum ajung ma acolo?``
ei:``pai... dupa ce te casatoresti, vine el de la Dumnezeu``
Eu cand eram mai mica crdeam ca vine barza si lasa la geam un pahar cu o solutie apoi mama o bea si se dezvolta copilul in burta
Pana pe la 3-4 ani ma mai uitam si eu dupa berze sa vad daca nu vad vreouna cu bebe
dar pe la 4 ani matusa mea mi-a zis ca vin din burta copiii si mi-a spulberat toate visele
Eu credeam ca sunt pastile care le tii sub limba si apoi se dezvolta copilul in burta:X:X
Și eu credeam tot faptul că vine barza! Mi-a zis mai demult o femeie că pui zahăr pe pervazul geamului și vine barza acolo, ia zahărul și îți dă în schimb copilul
Și ce m-am gândit eu, care pe la 3-4 ani vroiam o surioară? Ia să pun zahăr pe pervazul de la geamul părinților, că poate vine barza și-l mănâncă
Să vezi ce-a mai răs mama când a văzut zahărul acolo
A fost un dialog de genul:
- De ce ai pus zahăr pe pervazul geamului?
- Păi mi-a zis x că vine barza și mănâncă zahărul de acolo și ne aduce un copilaș
eu acum sunt mare si stiu cum se nasc bebelusii dar cand eram foarte mica. cam de 4 ani si jumatate, varul meu care avea atunci avea 9-10 ani si mi-a zis ca cica copii sunt adusi de berze! atunci am crezut. ca eram mica dar acum ma amuz mereu pe seama acestei intamplari
Tata ma mintea ca intr-o dim a vrut sa plece la servici iar cand a deschis usa ma gasit pe mine acolo si cica am fost adusa de barza eram mik si il credeam dragutsa intrebare
Eu in schimb la 3 ani eram f geloasa de bunica mea si il adoram pe bunicul, si cand intr-o seara buni a imbratisat-o pe mami eu am inceput sa plang si sa urlu la ea sa o lase in pace pe mami meu, pentru ca nu e fata ei ci a mea i ca o facusem pe mami cu bunicumio prin buric
Pe la varsta de 4 ani credeam ca daca doi oameni sunt intr-un pat amandoi si se sarut, atunci vine barza si ii da copilu' mamei in brate.
) credeam ca vine barza pur si simplu cand stateai la geam si o strigai iti pune un copil in brate
Si eu ma rugam la berze . doar. stiti? de parca pan` la urma nu aflam... adica. dc trebuia ascuns?
Hmmm...eu credeam ca ii aduce barza si ii pune in burta mamei...[ din cauza asta mereu ma rugam la berze sa-mi 'aduca' un frate sau o sora]