| lyrics a întrebat:

Hai sa radem putin.cand eratsi micutsi, cum credeatsi ca se fac copii?
eu azi am intrebat'o pe sora mea de 7 ani.si raspunsul a fost:
pai cand mama mananca mult si i se face burta mare si o doare, se duce la spital, doctorul ii taie burta si ii pune puiul in brate
laughing

Răspuns Câştigător
| Marijuana a răspuns:

rolling on the floor eu tot p`aia cu barza o stiam, insa un prieten al meu credea ca pe el l-a facut maica`sa pe la subratlaughing))) cand era miclaughing))

day dreaming vreau sa mai cred in toate nimicurile in care credeam la vreo 3-4 ani rolling eyes

14 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Eu credeam ca ii aduce barzalaughing

dar ii intrebai acum pe verisorii mei si imi zisara ca``ies pe gaura aia``
fac eu:-``de unde ies?``
ei:``din burta ``
eu:``pai sh cum ajung ma acolo?``
ei:``pai... dupa ce te casatoresti, vine el de la Dumnezeulaughing``

| IrenneDrt a răspuns:

Eu cand eram mai mica crdeam ca vine barza si lasa la geam un pahar cu o solutie apoi mama o bea si se dezvolta copilul in burta rolling on the floor

| Crs a răspuns:

Pana pe la 3-4 ani ma mai uitam si eu dupa berze sa vad daca nu vad vreouna cu bebe laughing
dar pe la 4 ani matusa mea mi-a zis ca vin din burta copiii si mi-a spulberat toate visele laughing

| divinuu a răspuns:

Eu credeam ca sunt pastile care le tii sub limba si apoi se dezvolta copilul in burtalaughing:X:X

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor Și eu credeam tot faptul că vine barza! Mi-a zis mai demult o femeie că pui zahăr pe pervazul geamului și vine barza acolo, ia zahărul și îți dă în schimb copilulrolling on the floor
Și ce m-am gândit eu, care pe la 3-4 ani vroiam o surioară? Ia să pun zahăr pe pervazul de la geamul părinților, că poate vine barza și-l mănâncărolling on the floorrolling on the floor
Să vezi ce-a mai răs mama când a văzut zahărul acololaughinglaughinglaughing
A fost un dialog de genul:
- De ce ai pus zahăr pe pervazul geamului?
- Păi mi-a zis x că vine barza și mănâncă zahărul de acolo și ne aduce un copilașrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

laughingrolling on the floor eu acum sunt mare si stiu cum se nasc bebelusii dar cand eram foarte mica. cam de 4 ani si jumatate, varul meu care avea atunci avea 9-10 ani si mi-a zis ca cica copii sunt adusi de berze! atunci am crezut. ca eram mica dar acum ma amuz mereu pe seama acestei intamplari rolling on the floorrolling on the floorlaughing

| Ochiialbastrii a răspuns:

Tata ma mintea ca intr-o dim a vrut sa plece la servici iar cand a deschis usa rolling on the floorma gasit pe mine acolo si cica am fost adusa de barzalaughing eram mik si il credeam laughing dragutsa intrebarelaughing

| bambollaazarya a răspuns:

Eu in schimb la 3 ani eram f geloasa de bunica mea si il adoram pe bunicul, si cand intr-o seara buni a imbratisat-o pe mami eu am inceput sa plang si sa urlu la ea sa o lase in pace pe mami meu, pentru ca nu e fata ei ci a mea i ca o facusem pe mami cu bunicumio prin buric

| Claudia_4326 a răspuns:

Pe la varsta de 4 ani credeam ca daca doi oameni sunt intr-un pat amandoi si se sarut, atunci vine barza si ii da copilu' mameitongue in brate.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu acum am 11 ani si stiam de la 7 ani cum se fac copii

| Cristi_4255 a răspuns:

Si eu stiam tot povestea cu barza. rolling on the floor rolling on the floor

| denny_7968 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor) credeam ca vine barza pur si simplu cand stateai la geam si o strigai iti pune un copil in brate laughinglaughing

| alle_1889 a răspuns:

Si eu ma rugam la berze laughing. doar. stiti? de parca pan` la urma nu aflam... adica. dc trebuia ascuns? laughing

| ale_7765 a răspuns:

Hmmm...eu credeam ca ii aduce barza si ii pune in burta mamei...[ din cauza asta mereu ma rugam la berze sa-mi 'aduca' un frate sau o sora] laughing