| CartoonN a întrebat:

Hai salut! Am asa o stare...nu stiu cui sa spun.
Prietena mea e la meci,eu am venit de la un mic party,nu m-am simtit bine si acum sunt singurel acasa.A fost invitata la meci de un tip. Tipul asta cica ii e apropiat(baiatul nasului, asta se cam uita atent la ea).Am aflat ca se duce cu el acum cateva ore si nu mi-a convenit asa ca ne-am cam certat.La sfarsit mi-a zis ca nu are chef de cearta cu mine,ca-mi accepta prea multe, ca mi s-a urcat la cap.Eu i-am zis ca-mi pare rau c-o deranjez,la care ea "bine,te scuz" si a plecat.I-am dat cateva mesaje, n-a raspuns. Sunt absurd cand ma gandesc ca ar putea sa ma insele? Totusi au trecut cateva ore si nu a dat nici un semn.
La meci cu un tip... oare se cam pregateste sa-mi dea papucii...nu stiu.

12 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Lasa fata sa se duca la meci! daca este sa fie a ta se intoarce la tine si se va intoarce la tine totdeauna. Daca nu - nu! Punct! Nu forta, nu fa greseli care pe urma te pot costa demnitatea! Bafta! si nu fi suparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai desene animate, daca nu esti in stare sa-ti ti prietena aproape de ce incepi sa behai pe-aici, Cum sa mergi la un party fara prietena?

| CartoonN explică (pentru anonim_4396):

Alfabetul limbii romane l-am folosit, asemeni tie. Daca eu prin scris behai...prind deductie logica, asta faci si tu. happy
Un mic party alaturi de tovarasi nu implica totdeauna si prezenta iubitei unuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CartoonN):

Gogule, esti gelos si orgolios, nu ma pun cu d'alde d'astia cu mintea odihnita, daca nu-ti **** prietena cum trebuie ti-o *** altu' baaaaaaa, ce-ai vrea mai mult de-atat? rolling on the floorrolling on the floor

Nu inteleg de ce ar trebui sa te pui cu mine sau eu cu tine.Nu avem nimic de impartit, nu ne certam, nici un schimb de replici nasoale.D-astia cu "mintea odihnita", adicatelea?
Nu e vorba de *****, e vorba de incredere băăăă...

anonim_4396

Aham, am inteles ca este baiatul nasului, nu sti faza cu "doar odata vede nasul **** finei"? Asa ca nu te impacienta, daca ai incredere in ea nu are rost sa-ti faci atatea si atea griji prietene, eu asa inteleg asta, dar semnul intrebarii vine de la ceea ce ti-a zis ea, ca prea ti-ai permis multe si ti s-a urcat la cap. Lasand gluma de-o paret trebuie sa-ti dea de gandit ce anume a facut-o sa zica asa ceva?

Ca-s gelos si prea posesiv,cam asta a vrut sa spuna...dar pan' la urma asta-s, nu ma pot schimba pentru o femeie.Ea trebuie sa ma accepte asa cum sunt, altfel nu se roaga de mine sa fiu mai breaz cand mie mi-e lene. So fi saturat, cred ca as putea sa inteleg...dar ar fi frumos sa-mi spuna ce are de gand sa faca, nu sa ma lase sa ghicesc.
Iar aia cu "doar odata vede nasul **** finei" n-o stiam...interesant ce pot spune laughing

anonim_4396

Daca intr-adevar iubesti te poti schimba prietene, asculta la mine care am trecut prin asa ceva, intr-o relatie trebuie s alasm unul de la altul, iar cele mai de pret chestii care trebuiesc respectate ca o relatie sa decurga normal sunt comunicare, intelegerea si respectul, daca astea se tin brat la brat, ca sa zic asa, vine si iubirea.Cauta sa stai de vorba cu ea, s apuneti lucrurile caop la cap, asta daca te intereseaza fata, daca nu, nu are rost s ava amagiti unul pe altul, mai rau va faceti...

| Silenz a răspuns:

Fii indiferent cu ea.
Daca afli ca te inseala, inseal-o si tu pe ea, dar sa ii dai de inteles ca ai inselat-o.
Daca se crizeaza, atrage-i atentia cat de ipocrita este pentru ca ea te-a inselat prima

N-o iubesc.Sunt mult prea indragostit de ea ca sa nu fiu gelos si posesiv.Nu cred ca vreau sa ma schimb.Imi pasa mult prea mult de ea ca sa nu ma intereseze unde e, cu cine e, ce face.Iar acum c-am aflat pe ultima suta de m cu cine pleaca, pentru mine a fost destul de mult sa ma pot abtine sa nu ma iau de ea. Oricum nu m-am luat acum, nu vreau sa-i stric seara...am timp.

anonim_4396

Parerea mea ar fi ca discutia s afie intr-un mod cate de civilzat, sa nu lasi loc sa ia o intorsatura colerica, succes!

| KaterinaРомановский a răspuns:

Fata vrea sa-ti dea o lectie sa te lecuieste de gelozie si posesivitate. Daca nici acum nu intelegi, s-ar putea sa te puna de tot pe liber!