Scuza-ma, poate nu am inteles eu bine. Ti-a demonstrat ca te iubeste pentru ca s-a culcat cu tine? Haide mai ciocolaticadulshee, cum poti sa crezi tu asta? La barbati e altfel treaba. Voi demonstrati ca aveti incredere in baieti si ca iubiti pana la cer culcandu-va cu ei. Voi pierdeti virginitate, onoare, puritate, etc, barbatii din contra, cu cat mai multe, cu atat mai bine, cu atat au cu ce se lauda. Cu asta se mandresc barbatii. O fata virgina e admirata, un barbat virgin e fraier. Daca tu il iubesti, iti e greu sa te desparti de el. Dar priveste lucrurilee 5 minute, considera ca nu esti implicata in povestea asta. Priveste situatia de la distanta si vezi realitatea.
Nu stiu cum accepti atata bataie de joc.Esti prea naiva(sa ti-o zic intr-un mod frumos).
Mai.da tuta esti.te-ai mozoloit cu el di prima.te-a agatat pe strada, mai e si o prietena care iti spune ce podoaba este.La ce te astepti de la el, daca asa a procedat cu tine crezi ca nu eun obicei la el. Ofof, si dragostea asta. oarbaaaa
Salut
Cam straniu sa nu te prinzi de asa diferenta de varsta.
Practic a recunoscut singur ca te-a mintit, cand ti-a zis ca nu ai tu treaba cu trecutul lui. Inseamna ca are ceva musai de ascuns.
Eu zic sa-ti cauti de treaba, si sa iti cauti un baiat mai de varsta ta...nu ca "vai-Doamne e firesc asa", dar are un bagaj emotional mai "lejer" decat al celor mai in varsta.
Draga mea,
Daca l-ai mai ierta, nu crezi ca ar mai face-o inca o data? Stiu cum este ca inima sa doreasca sa vorbeasca pentru tine, dar trebuie sa fii precauta. In ziua de astazi, nu stii peste cine poti da. Adica, s-a culcat cu tine dupa o luna, este clar ca el a vrut acest lucru de la inceput.
Eu iti spun sa nu il ierti, chiar daca vrei, pentru ca nu meriti asa ceva din partea celui pe care il iubesti. Asa-i viata, trebuie sa mergi mai departe, sigur iti vei gasi pe cineva care chiar te va iubi, nu numai ca sa se culce cu tine.
Mult noroc:*
Cred ca in sinea ta sti ce ai de facut, dar sentimentele de multe ori vorbesc de la sine. dupa ce ti-a facut nu cred ca mai merita o sansa...doar o profitat de tine. uita-l si continuati viata. esti tanara si vei intalni pe cineva care sa te respecte si sa iti vorbeasca fumos nu ca el si sa te iubesca asa cum meriti.
II dai numarul tau oricarui baiat care te opreste? Te culci cu un baiat dupa o luna? Cum vrei sa stea cu tine? Si-a facut treaba, acum alta... Uita-l!