Probabil nu ți-ai făcut "plinul" înainte să te însori și încă mai tânjești după "noutăți".
Poate fi, dar tot timpul caut noutati, adica de ce nun se face plinu candva
Draga domnule Florin, folositi-va creierul de pe umeri, nu cel din pantaloni si asa veti ramane fidel sotiei!
N avem de unde sa stim noi de ce nu esti multumit de ce ai acasa. Tu stii care mai bine care e motivul. Poate nu te satisface relatia de cuplu sau esti tu nestatornic si nu te poti abtine sa nu privesti si in alte parti. Insa asta o sa ti afecteze casnicia cred ca esti constiient de acest lucru.
Va rămâne fidel dar extrem de frustrat și cu o adâncă senzație de neînplinire. Iar asta va dăuna căsniciei lui. Nu știu dacă e o rezolvare.
Este o rezolvarea daca-si foloseste capul de pe umeri, ca de aia s-a insurat, altfel putea sa ramana solo si sa zboare din femeie in femeie.
Un barbat inteligent, care isi iubeste sotia si o respecta, incearca sa-si imbunatateasca viata sexuala cu femeia de acasa, nu cautand distractie cu altele!
Asa e numai ca eu nu am. iubit-o niciodata am. sperat sa o. iubesc in timp dar nu a mers acu e tarziu
Pentru că acasă NU ai ceea ce ai dori tu de fapt.
Îți spun sigur - e timpul să te gândești serios la o despărțire, că așa nu e bine pentru niciunul dintre voi.
Atunci de ce te-ai insurat cu ea?
Nu cred ca te-a legat taica-su de scaunul de la casa casatoriilor... ai ales de buna voie si nesilit de nimeni sa te insori cu ea, nu?
Sa stii ca exista divortul, care=ti da libertatea sa zbori din pasarica in pasarica si sa faci ce vrei.
Daca esti un om cu bun simt si verical, atunci apeleaza la divort si vezi-ti de polenizat.
Dar, reda-i liberatea si aleia de acasa, sa poata si ea sa se bucure de viata si eventual sa gaseasca pe cineva care sa o iubeasca si sa o respecte, asa cum merita orice om normal.
Pentru ca, ceea ce faci tu nu est nici normal si nici moral, as spune chiar josnic.
beausingurlamasamea întreabă: