| florin36 a întrebat:

Hallo eu am o nelamurire, sunt casatorit dar nu ma.pot abtine de a cauta, de a flirta ....caut mereu o doamna casatorita sau nu. dar de ce daca tot am acasa, de ce nu ma pot rezuma la asta?

11 răspunsuri:
| AdinaanidA a răspuns:

Probabil nu ți-ai făcut "plinul" înainte să te însori și încă mai tânjești după "noutăți". laughing

| florin36 explică (pentru AdinaanidA):

Poate fi, dar tot timpul caut noutati, adica de ce nun se face plinu candva

| Violleta2022 a răspuns:

Draga domnule Florin, folositi-va creierul de pe umeri, nu cel din pantaloni si asa veti ramane fidel sotiei!

| HazelEyes77 a răspuns:

N avem de unde sa stim noi de ce nu esti multumit de ce ai acasa. Tu stii care mai bine care e motivul. Poate nu te satisface relatia de cuplu sau esti tu nestatornic si nu te poti abtine sa nu privesti si in alte parti. Insa asta o sa ti afecteze casnicia cred ca esti constiient de acest lucru.

| AdinaanidA a răspuns (pentru Violleta2022):

Va rămâne fidel dar extrem de frustrat și cu o adâncă senzație de neînplinire. Iar asta va dăuna căsniciei lui. Nu știu dacă e o rezolvare.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AdinaanidA):

Este o rezolvarea daca-si foloseste capul de pe umeri, ca de aia s-a insurat, altfel putea sa ramana solo si sa zboare din femeie in femeie.
Un barbat inteligent, care isi iubeste sotia si o respecta, incearca sa-si imbunatateasca viata sexuala cu femeia de acasa, nu cautand distractie cu altele!

| florin36 explică (pentru Violleta2022):

Asa e numai ca eu nu am. iubit-o niciodata am. sperat sa o. iubesc in timp dar nu a mers acu e tarziu

| AdinaanidA a răspuns (pentru florin36):

Păi atunci ai deja răspunsul, de ce te mai întrebi? laughing

| mihai69 a răspuns:

Pentru că acasă NU ai ceea ce ai dori tu de fapt.
Îți spun sigur - e timpul să te gândești serios la o despărțire, că așa nu e bine pentru niciunul dintre voi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru florin36):

Atunci de ce te-ai insurat cu ea?
Nu cred ca te-a legat taica-su de scaunul de la casa casatoriilor... ai ales de buna voie si nesilit de nimeni sa te insori cu ea, nu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru florin36):

Sa stii ca exista divortul, care=ti da libertatea sa zbori din pasarica in pasarica si sa faci ce vrei.
Daca esti un om cu bun simt si verical, atunci apeleaza la divort si vezi-ti de polenizat.
Dar, reda-i liberatea si aleia de acasa, sa poata si ea sa se bucure de viata si eventual sa gaseasca pe cineva care sa o iubeasca si sa o respecte, asa cum merita orice om normal.
Pentru ca, ceea ce faci tu nu est nici normal si nici moral, as spune chiar josnic.