Cel mai probabil nu esti insarcinata daca testul iese negativ si ai menstruatii regulate. Deoarece aveti deja aproape 6 luni in care nu ati conceput, e cazul sa mergi la un ginecolog si sa incepeti investigatiile.
Ori faci misto dar daca e adevarat ce zici atunci nu vei putea sa ai copii niciodata din cauza ca poti fi sterila.
Ramai mai greu insarcinata si o sa ai nevoie de un tratament cu siguranta, ori tu ori el. nu te ingrijora, du-te la control si ai sa vezi ce usurata vei fi cand vei stii exact ce trebuie sa faci si ce sa nu faci.
Ai incercat in zilele fertile dupa a 12 zi de menstruatie, sunt cazuri in care ramai mai greu, am o prietena s-a casatorit si dupa 2 ani a ramas gravida, nu ai nici o problema incercati sa faceti dragoste si gata, poate fi si de la stres.cu gandul ca vrei sa faci un copil!
Nu cred ca e posibil sa nu iasa la teste. Dar mai bine te duci la un ginecolog. De fapt tu ce vrei? sa ramai insarcinata? de tot te sperii atat
Nu fac misto.si nici nu vreau sa raman insarcinata acum! dar mi-e frica exace de ce a zis Iceman.