Cred ca te place. Dar de ce vrei sa stii? Il placi si tu? Poti sa vorbesti cu el, nu e nicio problema, stii, nu?
Ai putea sa-l intrebi :*.
Daca nu ai curajul fata in fata, o poti face pe mes, facebook :*. Succes
Probabil te place, spune-i ca il placi si dupa ai grija sa nu profite stiind ca il placi.
Da il plac
faza e ca nimeni nu stie ca mie imi place de el, si cam de multe ori il ignor chiar ieri i-am zis o prostie mare. "ca el e un nimeni pentru mine"
((((((
Super, deci stii ca il placi. E minunat cand doi oameni se plac si se inteleg. Sansele sunt ca si el e intimidat de tine si nu stie cum sa se comporte, exact ca si tine. Of, Jessyka, ce fel de iubire o sa cresteti voi doi daca ii spui asa lucruri dureroase? De ce nu ii spui un lucru frumos mai bine? Ca cei mai frumosi adidasi din clasa sunt ai unei colege si ai lui? Si de unde i-a luat? Adevarul e ca nimeni nu trebuie sa stie ca tu il placi. Doar fii tu insati, distreaza-te, educa-te, fii fermecatoare si gata!
mersi :3
nici un fel de iubire! doar simpatie, si nici nu stiu macar daca ma place!
Normal ca nu e iubire, nici macar nu va spuneti lucruri frumoase, astfel incat sa fiti macar cunostinte. In practica sunteti inamici. Ceea ce e si foarte amuzant, totodata. Poate, daca ati schimba cateva cuvinte mai prietenoase, ai putea afla daca e un nimeni caruia n-ai ce sa-i imparti din gandurile tale sau, din contra, o persoana interesanta, cu care ai putea sa fi prietena.
Deci, inainte eram prieteni foarte buni, dar cu timpul el a intrat intr-o gasca cam nu prea buna. :S
si el a inceput sa fie indiferent cu mine si cu timpul ne-am indepartat, dar cind am venit in clasa in care el e, am inceput sa fim din nou prieteni dar oricum eu fac glume pe seama lui si el la fel. Dar la lectii intotdeauna se uita la mine si cind ma uit la el, repede isi ia privirea in general de multe ori se anina, ma tachineaza...
Ti-a crescut mustata, d-asta se uita asa ciudat si insistent la tine, il pufneste rasul si nu stie cum sa-ti spuna ca sa nu te simti naspa.
KatiMe27 întreabă: