| Photos a întrebat:

Heeeei TPU.Imi place de un baiat.El e cu un an mai mare ca mine.E din orasul meu,faza e ca doar eu il cunosc, adica el cred ca habar nu are de existenta mea.Stiu totul despre el si imi place foarte mult...dar sunt timida.Adica,doar mi-a dat odata un like(neimportantlaughing).Cum sa il bag in seama? Stiu ca primul pas e sa devenim prieteni, dar cum sa il bag in seama? Mi-e rusine si mi se pare penibil sa ii zic"buna! ce faci?" pe internet...

9 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Pentru inceput trebuie sa nu te mai simti penibila

| Larisssaa a răspuns:

Nu ai de ce să te simţi penibil. Mai ales dacă e din acelaşi oraş ca tine. Multe prietenii [ relaţii ] încep prin intermediul internetului. Pentru început i-ai putea spune : ˝ Bună ce faci? ˝ de acolo ar putea începe diferite discuţii... cum ar fi : ˝ Ce muzică îţi place? ˝, ˝ Îţi place DubStep? ¨... etc.
Din aceste conversaţii el s-ar putea să te simpatizeze, şi ppate te va scoate în oraş sau te va invita undeva.
Sper să prinzi curaj şi să vorbeşti cu el.
Succes! happy

| neutrino a răspuns:

Nu putem avea tot ce ne place noua. Nu te poti agata de toti baietii care-ti plac in aceasta viata. Ramai cu penibilul si invata ca o fata trebuie sa stie sa se faca placuta de acel baiat pentru care ei i-a tresarit inima si mai invata ca un baiat frumos nu este neaparat si un bun partener.

| Photos explică (pentru neutrino):

Nu am zis ca imi place de el pentru ca este frumos.Imi place de el pentru ca am vazut cum se comporta.Nu am fost niciodata genul care sa se uite la "ambalaj"

| Photos explică (pentru Larisssaa):

Pai,cum am zis...Nici nu cred ca stie ca exist..Si nu avem asa de multi prieteni comuni ca sa incep o conversatie cu el...straight face.Imi e foarte rusine ca ar putea rade de mine sau ceva.Nu stiu, oricum, sfatul tau m-a ajutat mult pentru ce o sa fac pe viitor:*

| christianlaroka a răspuns:

Pai lasa rusinea si zi, si nu mai fi asa disperata, lasa lucrurile sa decurga de la sine, vorbeste cu el, imprieteniti-va fa-l sa vrea sa afle lucruri despre tine, iar apoi poate ai noroc. Hai lasa rusinea si vorbeste cu el

| buzeduulci a răspuns:

Are prietena?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este un baiat cerebral(destept) nu ar zice ca esti penibila si nu ar rade daca i-ai zice buna! ce faci? pe internet, dar incearca sa-i spui, daca o sa rada sau o sa zica ca esti penibila lasa-l in pace si abandoneaza-l.

| 1234abcd a răspuns:

Sa stii ca multe povesti incep asa(cu un like, un ''buna! cf?happy'')daca stai bine sa te gandesti nu ai dc sa te simti penibila+k (cum ai spus si tu k esti timida)e mult mai bine sa vorbesti cu el pe internet decat fata in fata