| Andrei0004 a întrebat:

Heeei! Vreau sa ma ajutati. Eu am o stransa relatie cu prietenul meu, ne iubim amandoi foarte mult. Am inceput sa o facem de acum 2 luni. Iar acum 2 zile cand m-a intrebat daca am chef sa facem sex am zis ca da si la un moment dat a inceput sa intre repede in mine si de atunci ma tot doare burta si ma doare fundul, ce e de facut?

7 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Sa mai faci inca o data sex mult cu el, poate asa iti potoleste setea de trolling.

| Goete a răspuns:

Cu ce a intrat repede in tine, cu masina?

| Sofer a răspuns:

Dacă nu îți trece durerile, mergi la medic.

| Emilian65 a răspuns:

Fa o pauza de a faca sex si se rezolva automat cu durerile.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazurile in care penetrarea vaginului este prea violenta, brutala adica este efectuata in forta si un ritm a carei frecventa este foarte/prea rapid, de obicei apare senzatia de disconfort sau durere care se acumuleaza in muschii vaginului si ai uterului sub forma unei febre musculare care poate sa tina chiar si 2-3-4 zile. Este logic si normal sa te doara si muschii anali daca ti-ai tras-o si in fund si sexul a decurs la fel cu cel vaginal. Este indicat sa fie facuta o mica pauza de 2-3 zile si pe urma totul va reveni la... normal, atat in cazul vaginului cat si al anusului. Sanatate!

| Andrei0004 explică (pentru Goete):

Haha amuzant

| Catalin77945 a răspuns:

E ok poate a dat prea tare