Hmm e ceva ciudat acolo -Poate te-a zgariat si ti-a facut ceva intern -dar ca sa te Dezverginezi asa nu ai cum -Plus ca, cu degetele e foarte greu -Pt asa ceva instrumentul oki se afla la baieti si o sa afli in curand cum sta treaba!
Nu mai ești virgină.
Bădăran tare ăsta a tău, țăran dar nu mă mai miră nimic în zilele noastre, probabil nu a avut puțulică și s-a gandit la degețele.
Urat de tot, te-a dezvirginat cu degetul, mi-e o boală pe voi că vă bateți joc de trupurile voastre sau și mai RĂU, lăsați toți copiii rupți de labă să vă vulgarizeze și să profite de voi, experimentează pe trupurile voastre ceea ce se văd în siteurile XXX.
Păcat de tine, în loc să ai parte de un moment de neuitat la pierderea virgnității, un moment tandru țăranu ți-a băgat degeteu și s-a dus cu virginitatea ta.
Da, pai din cate imi dau seama ti-a rupt himenul si de aia a curs sange ceea ce inseamna ca nu mai esti virgina. Nu trebuie sa te chinui mult pentru chestia asta himenul e destul se sensibil si se rupe imediat, de ce l-ai lasat sa iti bage degetele in vagin? de ce nu va ganditi la consecinte? acum obisnuieste-te cu ideea.