Atunci procedeaza in modul urmator - incepe s-o tii pe fata la distanta.Ce inseamna asta : n-o mai suna atat de des, nu-i mai trimite atatea mesaje si nu mai petrece atata timp cu ea.Inventeaza scuze plauzibile pentru asta, cat mai aproape de adevar.Ca sa-ti dai seama mai exact, redu totul la jumate.Las-o pe ea sa fie cea care te cauta.Observa reactiile ei. Daca incepe cu reprosuri si gelozii, are o problema si nu are rost sa te complici. Daca cauta sa afle care e motivul distantei dintre voi si intreaba daca ea a gresit cu ceva, atunci stai de vorba cu ea si explica-i rational motivele. Daca se schimba, ai unda verde. Daca nici asa nu rezolvi nimic, da-i pace.
Pai se pare ca tu tii la ea, dar ea te mai ignora...acum depinde ce relatie aveti, prin cate ati trecut impreuna si cate sacrificitii ati facut pana acum pentru rel vs.nu ai spus cati ani aveti in schimb, ca sa stim ce sfaturi sa iti dam.bafta.
Solutia e fugi cat mai poti. Din ce spui tu, nu exista nimic care sa justifice comportamentul ei. Ba chiar e posibil sa dezvolte mai curand o pasiune pentru "cea mai de treaba fiinta de pe pamant" Eu unul as fi luat chestia asta drept o insulta.
Cum adica ala e cel mai de treaba dar tu ce esti? laso gaseste alta sau stai singur o vreme
Oameni buni, stati stramb da macar judecati drept! in primul rand trebuie sa stai de vorba cu ea si sa vedeti ce asteptari are fiecare de la relatie. vorbiti despre ce va enerveaza unul la altul.gasiti solutii reale de compromis.cat despre 'amice' te minti singur.le pastrezi pentru momentul in care relatia o sa dea chix.asa ca daca o iubesti, las-o mai moale cu celelalte. fetele au un simt extrem de dezvoltat si simt rivalele de la o posta. daca nu vei inceta, ea o sa devina din ce in ce mai geloasa si-o sa-ti toace creierii.hotararea tu trebuie s-o iei : vrei sa te implici sau vrei s-o rupi?
Mi se pare normal ca atunci cand ai o relatie sa o lasi mai moale cu prieteniile cu persoane de sex opus tie. Pe tine te cam sacaie ca sta cu baiatul ala care va e prieten comun. Ia gandeste-te daca pe tine te sacaie UNU ...pe ea cam cat o sacaie MAI MULTE?
Plus de asta, daca vezi ca toate certurile tale sunt din acelasi motiv...de ce nu vrei sa indepartezi motivul?
Si cum adica nu pare ca te iubeste? E geloasa pe fetele alea pentru ca nu te iubeste?
Eu zic sa te gandesti ceva mai bine si in loc sa ii dai ei replici extreme, te pui pe gandit la ce vrei tu cu adevarat. Daca preferi socializarea cu toate celelalte fete sau esti dispus sa faci niste compromisuri si sa vezi ce se intampla mai departe.
Incearca sa o faci sa inteleaga ca prietenele tale sunt doar prietenele tale doar atat.
Fata e geloasa asta inseamna ca tine la tine Bafta!
Cel mai bine ar fi sa discutati si sa luati o decizie in ce priveste viitorul nu-i nimic gresit in a fi geloasa deoarece te iubeste
Tot incerc sa o fac sa inteleaga ca nu am treaba cu altele. Ma cunosc cu majoritatea de cand aveam 7-8 ani. Acum am 14. Eu nu sunt gelos pe prietenia lor. Dar nu stiu ce vrea de la mine.
Am luat-o ca pe o insulta. Si ea stie ca mai sunt fete in clasa care se uita la mine, si cica zice ca EU ma dau la ele.
In ultima vreme am lasat-o mai moale. am si rupt legatura cu unele. Dar e o prietena de ai ei, pe care tot ea mi-a prezentat-o, cu care ma inteleg foarte bine, si ea mereu cand ne vede vorbind vine la noi si ne spune "succes cu relatia" dupa se intoarce la "preferatul ei"
Daca gelozia ei se rezuma la faptul ca nu sta deloc cu mine si sta numai cu el. atunci te cred. Anyway mersi de sustinere. ^
In ultima vreme am lasat-o mai moale. am si rupt legatura cu unele. Dar e o prietena de ai ei, pe care tot ea mi-a prezentat-o, cu care ma inteleg foarte bine, si ea mereu cand ne vede vorbind vine la noi si ne spune "succes cu relatia" dupa se intoarce la "preferatul ei". I-am apus de mai multe ori daca vrea sa lasam totul. dar nu.
Mie imi pare ca te trateaza ca pe un pres. nu cred ca merita sa stai la mofturile nebunei. Zi-i sa-l ia pe ala cel mai de treaba din lume lol
Asta ar insemna sa ma dau batut si prefer sa lupt putin :/
O sa fac asta si o sa incerc sa transmit cateva din reactiile ei ca sa ma ajutati sa le descifrez si. mersi
Nu, inseamna sa te respecti pe tine. Atat timp cat stii bine ca prietenele sunt prietene si ea e iubita, si ea ar trebui sa stie sau sa aiba incredere in tine. Asta nu-i viata, sa iti faca scene si discutii din gelozie zi de zi. Chiar crezi ca o poti schimba? Sau ce-o sa faci? Sa renunti la toate prietenele si prietenii sa nu mai vorbesti cu nimeni ca nu cumva sa se supere printesa? Treaba ta.
Cel mai bine ar fi sa luati o mica pauza. Si tu nu renunta la prieteni pentru iubita, poti adica renunta la o iesire cu prietenii cand vrea ea sa iesiti impreuna la un film, dar sa renunti la ei este o prostie.
Daca pentru ea este bai ca tu vorbesti cu una (cu care ai fost prieten de 7 ani), atunci ii cu atat mai ciudat ca ea vorbeste cu prietenul tau, pe care probabil nici nu l-a cunoscut inainte ca voi doi sa va intalniti. Ciudat rau.
Mdeah ai dreptate nu o sa ajung nicaieri. Azi am ca ignorat-o si pana la urma a mai venit la mine. Dar. nu cred ca o sa pot sa mai scot ceva de la ea.
Nu prea am fost vreodata gelos pe alte prietenii. Doar ca ea ma ignora, oarecum, si cred ca am ajuns la decizia ca nu am cum sa imi schimb prietenii dupa cum vrea ea, dar pot sa o schimb pe ea cum vreau eu Anyway mersi de raspuns!