| HolyPotato a întrebat:

Heeeyyyyy TPU! Am si eu o intrebare pentru voi:
De ce va luati de toate fetele de 12-14 ani care au prieten? Vi ciuda? >: IUBIREA N-ARE VARSTA! Care-i problema ca au iubiti de 20 de ani? Ei nu vor doar sex de la ele, ei le iubesc cu adevarat ca sunt niste pustoaice

88 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim?
Vai ce gândire matură are una de 12 ani!
Pa, pa.

| h3r a răspuns:

HolyPotato, invidioaso phbbbbt

| ???? a răspuns:

Gandeste-te in cate probleme ar intra fata daca ar lasa-o insarcinata...

| Klepto a răspuns:

De ce am impresia ca putini o sa simta izul de umor fin a acestei intrebari?

| h3r a răspuns:

Bine, sincer n-am avut gagic la 12 ani sad

| NickName01 a răspuns:

Păi el, "masculul", desigur ca poate fi interesat de "chestii" de unică folosinţă (fete, obiecte şi toate alea), în timp ce tu poţi pune suflet şi crezi până şi cea mai grosolană minciună a lui...

Dacă pentru o femeie în general faptul de "a se lasa folosita" este un eşec, ce ar putea fi atunci pentru copilul de 14 ani căruia i se pare că a descoperit un nou joc cu papusile! E adevărat orice joc este foarte tentant pentru un copil, dar trauma relaţiilor sexuale înainte de căsătorie spre exemplu, nu este un joc!

Cu siguranţă nu ai vârsta asta, dar dacă eşti fată, gândeşte-te oare ce vei face tu atunci când chiar vei fi însărcinată? La urma urmei, probabil este o chestiune de timp!

Eşti pregătită eventual să-l ţii pe fiul tău în braţe, sau să devii cu statut permanent în toată viaţa ta, o "mamă" criminală?

| h3r a răspuns:

Chiar era! N-o cunoști pe mama...laughing

| HolyPotato explică (pentru ????):

Schhh ciuda ciuda mamaliga cruda!

| NickName01 a răspuns:

Câţi băieţi crezi că se gândesc serios la vârsta de 16-18 ani la ceva serios? Câtă încredere mai poate oferi un băiat fără principii morale în ziua de azi? Crezi că el chiar şi-a propus să te crească pe lângă el încă vreo 10-15 ani de acum înainte?
El este tentat să-şi bată joc de o fată de 14 ani iar tu crezi că e în stare să fie fidel?

Tu câţi ştii să facă asta? Ai 14 ani şi spui eşti matură? Eşti „matură" la 14 ani pentru un lucru atât de serios? Să vedem... Eşti pregătită să devii mămică la 14 ani, sau să devii "mămică" criminală la 14 ani, cu statut permanent pentru tot restul vieţii tale (un fel de cancer sufletesc de care nu vei scăpa niciodată)?

Băiatul ăsta nu vrea decât să te folosească o vreme, pentru ca apoi să scape de tine ca de „un obiect de unică folosinţă"!

În general, relaţiile cu diferenţe mari de vârstă nu au şanse decât pentru câteva zile... luni... şi punct!

| HolyPotato explică (pentru h3r):

Aiaiai laughing

| NickName01 a răspuns:

SA NU FACI În nici un caz COMPROMISUL DE A TE DEZONORA!
Viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat demnitatea ta!

Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!

O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.

Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!

| h3r a răspuns (pentru HolyPotato):

Uite sfat mai sus...

sad

Te-o spovedit rolling on the floor

| HolyPotato explică (pentru Klepto):

Hmm...nu știu dar am aceeași impresie laughing.

Aoleo! Și încă cum! rolling on the floor

Cum îl cheamă pe iubi tău?

| Swal a răspuns:

1. Invata sa scrii
2. Care-i problema ta?
3. Aia care se iau de fetele de 12-14 ani, la acea varsta ei isi traiau copilaria, nu stateau pe facebook sa puna stari si sa sufere din dragoste. Concluzia e ca ei (si eu chiar) au gustat din copilarie si au vazut cat de dulce e.
4. Inainte de a pune aceasta intrebare ar fi trebuit sa-ti cauti tu 2-3 raspunsuri, cred ca le-ai fi gasit.
5. Iubirea n-are varsta, dupa cel putin 15 ani.

| fadnox a răspuns:

Nu mi-a fost ciuda niciodata, dar iubirea are varsta

Pai nushh ca nu prea ne stim noi asa bine...sad suntem de o ora innpreuna
pe al tau cum il cheama? smug

| HolyPotato explică (pentru fadnox):

>:p schh!

| HolyPotato explică (pentru Swal):

CIUDA scrie pa tine! smug

| fadnox a răspuns (pentru HolyPotato):

Adica?

Marius fan Arsenal!

| Swal a răspuns (pentru HolyPotato):

Pe*, si nu, nu scrie.

Îl înșeli mă pe Gigel? Nu se poate...

Nu, pe Gigel l-am înșelat cu Sonny Flame...și el a dat de gust la bani și am rămas cu Marius sad

| Raiiiisa a răspuns:

Ehh, ce ciuda mi-e ca nu mai potlaughing
Mai ales pe una de 12 ani...ce sa-ti povestesc.
Ideea este ca, daca tot au la 13 ani iubit de 20, macar sa fie cat de cat destepte,incat ala sa nu le poata lua de fraiere.Mi-e o ciuda de mor,cand vad ca vine o plangacioasa si incepe cu dramele despre cum si-a batut iubi joc de ea.

La fel,daca vor sa-si inceapa viata sexuala asa devreme,sa se informeze inainte,nu dupa ce o fac! Chiar daca le e rusine de parinti,sunt atatea articole pe internet ce le-ar putea ajuta, da mai bine stau toata ziua pe facebook cu speranta ca o sa mai agate un mascul.
Ele nu stiu ca nimeni nu s-a nascut invatat, si prefera sa se informeze cand fac o gafa dinaia de se dau cu capul de pereti, iar dupa ce isi revin putin din soc, fuga la calculator sa afle si TPUlaughing

Traiasca toate pustoaicele(si cele de 16, si cele de 20laughing), ca sunt proaspete, iar masculii "feroce" vin ca pe banda.

| Duucu a răspuns:

*bea puțin wiskey*
Da tu... pisico *hâc*, tu, ai prieten?

| igrek a răspuns:

Fu tacioase