Ti se pare tie ca o fata de 12 ani este suficient de matura pentru un barbat ca ala nu mai e baiat de 20 de ani? cand vb de 14-15 hai poate sa zcem dar 12respectiv 20 sa fim seriosi...
Din partea mea poate sa aiba 5 prieteni la 12 ani (nu e normal dar pana la urma daca eu ii zic o chestie nu e obligata sa ma asculte). Dar atunci cand vin pe TPU sa se vaicareasca ca le-a tras-o unu' si a plecat, si e si posibil sa fie insarcinate, pai sa fie pregatite sa-si ia partea de injuraturi.
La 20 de ani un baiat e de mult trecut prin viata, acum logic cu una de 12 ani care de abia face rost de par la subrat, crezi ca vrea platonie? asa sa oo pupe si sa-i cante serenade?
Cea ce simtiti voi este indragostire, nu iubire!
Ce este indragostirea? Un Cocktail de hormoni serviti de natura pentru a asigura reproducerea speciei.
http://youtu.be/DZfPPlR7r6c
Eu mă iau de fetele de 12-14 ani care habar nu au să scrie, dar vin cu pretenții cretine și cu critici pentru cei care se iau de ele că au prieten, ce mai târziu le va deveni pește.
Cred că ce simt ceilalți în legătură cu asta, nu e invidie, ci scârbă și milă.
Ai dreptateh` f4thaa!
NuJ kei q pR0jtyy ashtya care kritika s@rakelee fetHee`
1 like = 1 respect
1 share = 3 respect
Si eu am avut prieten la 13 ani, dar am avut noroc sa dau peste un baiat cu doar 2 ani mai mare si care s-a purtat frumos cu mine.
Cand am avut 14 ani, un baiat de 19 s-a indragostit intr-adevar de mine(nu am vrut sa am o relatie cu el), si sunt convinsa ca nu voia doar sa isi bata joc.
Problema cu fetele de 12-14 ani e ca sunt destul de imature si netrecute prin viata. Sunt o prada destul de usoara pentru baietii profitori.
Important e sa fie bine educate de parinti si sa stie care e limita relatiilor la aceasta varsta(adica saruturi, imbratisari si plimbari prin parc, nu sex!).
Din moment ce ai pus intrebarea asta, CLAR ESTI UNA DINTRE ELE! O curvulita de 12-14 ani, care sta cu un tip de 2'j de ani, doar ca sa o scoata la un suc si la o prajitura. In primul rand prima ta ocupatie ar trebui sa fie cartea (dupa cum scrii, clar n-ai auzit de limba si literatura romana-> inca un exemplu care sustine ideea ca faci parte din aceasta caregorie).
Mai lasa baietii la varsta asta si fa ceva mai bun. Spre exemplu decat sa te f/ti pe un suc, mai bine te dai cu capul de pereti. Si crede-ma e mai constructiv
Bafta!
Am 21 de ani si nu pot sa imi imaginez cum o persoana de varsta mea ar putea sta cu cineva de 12-14 ani, doar sa fi pedofil altfel nu inteleg...
De la 12 ani? In loc sa-si vada si ele de carte le sta gandul la prieten.
Sigur o fetiscana de 12-14 ani stie ce-i dragostea!
Mah nu suport sa vad cat de mult se schimba generatia, copii se cred adulti la 12 ani.Mai mereti in pla me si culcativa.
Au in comun iubirea! >:p mai recitește, te rog, întrebarea și poate și răspunsurile
Serios? Chiar nu observa nimeni exprimarea ironica care da pe afara de sarcasm?
Normal ca le plac fetele care au pielea moale si catifelata care inca nu e tabacita de fard Caprioara e mult mai buna cand are carnea frageda si mintea tulbure. Mai ales ca un balon colorat daca ii dai te-ai scos, nu lucruri pretentioase si scumpe
Da...mi-am făcut aseară pe altu și trece :X Ți-am găsit și tie unul... Mărinică îl cheamă.
Este adevarat dragostea nu are varsta dar totusi ca eu sa stau cu o fata de 12-14 ani ar insemna sa fac corupere de minori... :* si eu te pup