1. Invata sa scrii
2. Care-i problema ta?
3. Aia care se iau de fetele de 12-14 ani, la acea varsta ei isi traiau copilaria, nu stateau pe facebook sa puna stari si sa sufere din dragoste. Concluzia e ca ei (si eu chiar) au gustat din copilarie si au vazut cat de dulce e.
4. Inainte de a pune aceasta intrebare ar fi trebuit sa-ti cauti tu 2-3 raspunsuri, cred ca le-ai fi gasit.
5. Iubirea n-are varsta, dupa cel putin 15 ani.
CIUDA scrie pa tine!
Pe*, si nu, nu scrie.
Normal ca le plac fetele care au pielea moale si catifelata care inca nu e tabacita de fard Caprioara e mult mai buna cand are carnea frageda si mintea tulbure. Mai ales ca un balon colorat daca ii dai te-ai scos, nu lucruri pretentioase si scumpe
Din moment ce ai pus intrebarea asta, CLAR ESTI UNA DINTRE ELE! O curvulita de 12-14 ani, care sta cu un tip de 2'j de ani, doar ca sa o scoata la un suc si la o prajitura. In primul rand prima ta ocupatie ar trebui sa fie cartea (dupa cum scrii, clar n-ai auzit de limba si literatura romana-> inca un exemplu care sustine ideea ca faci parte din aceasta caregorie).
Mai lasa baietii la varsta asta si fa ceva mai bun. Spre exemplu decat sa te f/ti pe un suc, mai bine te dai cu capul de pereti. Si crede-ma e mai constructiv
Bafta!
Cum sa fie mai constructiv daca daram zidu?
Buna intrebare, chiar acest lucru am vrut si eu sa zic dar vad ca mi-ai luat-o inainte. nici eu nu inteleg de ce majoritatea se leaga de aceste fete, in ultimul timp am vazut pe TPU mai multe intrebari de gen'' ce parere aveti de fetele de 14 ani care fac sex'' decat '' vreau sa fac sex si am 14 ani''. inteleg ca se preocupa toti de viitorul omenirii dar e prea absurda critica asta (penibila)
La 20 de ani un baiat e de mult trecut prin viata, acum logic cu una de 12 ani care de abia face rost de par la subrat, crezi ca vrea platonie? asa sa oo pupe si sa-i cante serenade?
De la 12 ani? In loc sa-si vada si ele de carte le sta gandul la prieten.
Ai o gandire. Pai sa iti zic ceva: Unele sunt atat de tute, ca la 12 ani nu stiu sa scrie corect gramatical(uita-te la tine), dar gandul le sta la p***. Pofi fi sigura ca unul de 20 de ani o iubeste maxim pe una de 12 ani. Sa fim seriosi.
Dc crezi ca am 12 ani?
Pentru ca le sustii asa fara noima pe fetele de 12-14 ani in toate prostile pe care le intreprind
Ofof dacă tu spui...
Am 21 de ani si nu pot sa imi imaginez cum o persoana de varsta mea ar putea sta cu cineva de 12-14 ani, doar sa fi pedofil altfel nu inteleg...
Pai da incearca si vezi ca varsta nu conteaza :* te poooop
Este adevarat dragostea nu are varsta dar totusi ca eu sa stau cu o fata de 12-14 ani ar insemna sa fac corupere de minori... :* si eu te pup
Ti se pare tie ca o fata de 12 ani este suficient de matura pentru un barbat ca ala nu mai e baiat de 20 de ani? cand vb de 14-15 hai poate sa zcem dar 12respectiv 20 sa fim seriosi...