| Bc4Alexandra a întrebat:

Heei! Am nevoie de un sfat în privința unei chestii.
De când am cunoscut un băiat, care într-un timp mi-a fost prieten foarte bun, chiar dacă îl plăceam, și am început să ne cunoaștem mai bine etc. etc. Până aici povestea nu e interesantă și nici nu contează.
Nu de mult, cred că acuma vreo 4 luni, când eram amețită i-am recunoscut că-l plac, și el a reacționat destul de ciudat, dădea cu pumnii în pereți și etc.
După un timp nu am mai vorbit deloc, nici eu nu l-am mai căutat cea care-l căuta înainte. Și a venit o prietenă la mine și l-a sunat și l-a chemat afară, bineînțeles a sunat de pe nr. meu.
Am ieșit afară cu el și se comporta drăguț cu mine, asta fiind acum o lună maxim 2. Și la sfârșit când să plece acasă am mers la el la scară...și el s-a apropiat de mine și bang, ne-am sărutat... nu a vrut să-mi explice de ce a făcut asta. e ok, am înțeles.
Dar ieri seară, m-am îmbătat la o zi de naștere și am venit acasă și l-am sunat și el a venit. Și iară, ne-am sărutat destul de mult și nu mai știu exact ce mi-a zis. Dar știu că de multe ori mă pupa și pe frunte și știu că eu i-am zis : Îmi pare rău că pot să îți zic ce simt doar când sunt beată.
El : Nu trebuia să bei atât.
Și a mai bolborosit ceva pe acolo, dar nu mai țin minte.
Și am ieșit afară și i-am cerut o explicație și face : Nu știu, nu știu cum să-ți zic. Nu am ce să îți zic.
Și înainte să plece acasă m-a pupat pe frunte și a plecat.
Ce aș putea să înțeleg eu din toate fazele astea?! Cum să mă comport cu el?
Cam care ar fi părere voastră?
Fundă celui care mă sfătuiește și pe mine! happy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

As dori sa-ti raspund, dar redactia sigur imi va taia raspunsul, ea protejand aceste intrebari. Oricum, parearea mea este ca sunteti pe drumul cel bun.

| LoriLoL a răspuns:

Foarte dragut

| Bc4Alexandra explică (pentru neutrino):

Mulțumesc atunci! :*

| Bc4Alexandra explică (pentru LoriLoL):

Dacă tu zicibatting eyelashes mmulțumesc.

| aditimus a răspuns:

Intreaba-l sincer cand e lucid ce simte pentru tine!