Daca il cunosti de 14 ani, atunci el este suficient de matur astfel incat sa stie ce trebuie sa discute cu o fata: nu-ti bate tu capul cu aceasta. Faptul ca ai acceptat sa te intalnesti cu el este o dovada suficienta ca il placi.
Intreba`l ce are de gand cu viitorul lui, si vezi de acolo daca isi doreste pe cineva. Apoi cand te va intreba, raspunde`i la fel. O sa ii ridici un semn de intrebare, si poate musca momeala. Succes!
Inca ceva, mai bine`i spui direct!
Fa-ti curaj si incearca sa ii spui dar poate ar mai trebui sa astepti putin. Ajuta-l sa isi recupereze increderea in sine
Păi poţi să îl lauzi atunci el va înţelege ce important este el pentru tine şi va ceda sentimentului de frică de a începe o noua relaţie.
Hmm, e clar ca tu iti doresti mult sa fii cu baiatul asta. Stiu ce zici pentru ca si mie mi a placut de un baiat muult timp, dar ma obisnuisem cu ideea ca eram doar prieteni. Insa acum 1 luna am inceput sa vorbim si, suntem impreuna, si pot spune ca e prima dragoste din copilarie. Ceea ce iti recomand eu sa faci e sa fii cu demnitate, chiar daca iti place mult. Spune i ca tu vrei o relatie serioasa si nu esti in cautare de aventuri, si intreaba l daca si el vrea acelasi lucru. Daca o sa fiti impreuna, iti dai seama ca o sa ti faci ganduri peste ganduri, dar trebuie doar sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Pup
Vezi unde a dus-o sinceritatea pe Gabrielle? Iar el daca va face misto de tine, inseamna ca nu e omul tau.
Mutubal întreabă: