Sa sti ca nu prea ai ce pierde daca ii spui mai direct. Daca e sa vrea sa fiti impreuna, atunci nu cred ca-l va deranja.
Din moment ce v-ati sarutat de cateva ori, atunci simte ceva.
Bate-i un apropo discret, de cutare ca e cu iubita, sau ca altii sau cuplat, ii arati pe doi tinanadu-se de mana, o sa-i vada sigur si el.
Daca nu va vrea sa fiti impreuna, atunci nu are ganduri serioasa sau mai are pe alta.
Sau il faci putin gelos si vezi daca e indiferent sau daca ii pasa de tine.
Te-am ajutat?
Ne-am sarutat de multe ori...ne-am si intalnit, dar tot nu suntem impreuna adica...nu suntem nici simpli amici, dar nici impreuna nu suntem. E ceva ce nici eu nu inteleg
Intreaba-l daca vrea ceva "serios" il dezbraci si se descurca el nu glumesc adu vorba de o posibila relatie ori te foloseste
Sau ai putea sa ii spui ca iti place de el, te simti bine in prezenta lui, ai vrea mai mult;
Spre expl, eram odata cu un baiat, ceva similar, intalniri, saruturi etc, dar niciunul dintre noi nu spunea ca am avea o relatie, pana cand o colega de-a mea, intr-o zi, cand eram mai mult a pus intrebarea: "Da' voi de cand sunteti impreuna?" si ne-am uitat zambind unu la celalat, dupa care s-a dat raspunsul mult asteptat.
Interactioneaza cat se poate de mult cu el, fii draguta, amabila si treptat poate se va lega ceva
Dany_Daniel_1998 întreabă: