| annamaria1393 a întrebat:

Heeiii! nu stiu ce sa fac, am facut acum cat de curand cu prietenul meu 4 luni si incep sa ma plictisesc incetu' cu incetu' de el. ce sa fac? nu vreau sa ne despartim, m-am obisnuit cu el. cum sa fac sa nu ma mai racesc de el?

10 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Pai tu ai zis. Te-ai obisnuit cu el. Deci, stai cu el din obisnuinta, si nu din dragoste.
Mai bine lasa-l! O sa te racesti fata de el fara sa vrei!

| annamaria1393 explică:

Si mai este inca o problema. a aparut in viata mea o fosta dragoste care se terminase acum 9 luni

| annamaria1393 explică (pentru MiruD):

Si mai este inca o problema, a aparut in viata mea o fosta iubire care se terminase acum 9 luni

| annamaria1393 explică (pentru MiruD):

Si nu vreau sa il las, imi e bine cand sunt cu el

| unknøwn a răspuns:

Când să te desparţi?!
ACUM?!
Stai potolită fetiţo.
Păi să nu primeşti şi tu un buchet mare de trandafiri roşii de 14 februarie? Păi Trestinel îi ia lui Trestina,prietena ta cea mai bună. Tu de ce să nu primeşti? Sau ce,tu nu meriţi?
Cadou de dragobete, iar, Trestinel îi ia lui Trestina, tu nu meriţi? Plus că Trestina are şi sânii mai lăsaţi ca tine.
Şi staiiiiiiiii, că nu-i gata.
Vine 1 martie. Să nu primeşti un super mărţişor, nu d-ăla la 10 mii? Că uite, anul trecut Trestinel i-a luat lui Trestina un mărţişor aşa frumossssssss.
Sau ce, tu nu eşti o prinţesă, nu meriţi?
Plus că ţie nu ţi se bălăngăne grăsimea înainte-înapoi când stai capră. Trestinei da!
Şi staiiiiiiiii, că vine uber-cadoul de 8 martie. Păi nu meriţi o cinste pentru faptul că ai ţâţe?
Ba da. Meriţi, cum nu!
Aşa că stai cuminte unde eşti.
Că uite câte ai de pierdut.

| itinformation a răspuns:

Anamaria 1393 asa spune, ca il vrei pe fostul d-aia te-ai racit de actualul happy

| dyav0litza a răspuns:

Cu timpul orice dragoste dispare si se asterne monotonia. conteaza sa va intelegeti si sa existe o relatie de prietenie intre voi. daca inca ti-e bine langa el de ce sa-l pierzi? faceti ceva sa iesiti din monotonie

| MiruD a răspuns (pentru annamaria1393):

Nici tu nu stii ce vrei de fapt si cu cine vrei sa ramai. Fa-ti ordine in ganduri!

| Amelya02 a răspuns:

Incercati lucruri noi, discutati si despre altceva. puneti-va intrebari. Activitati si idei sunt!
Nu face ceva ce ai putea regreta.

| ILoveYou26 a răspuns:

Te-ai racit de el pentru ca nu ai sentimente puternice fata de el.Stai cu el doar din obisnuinta.
Incearca sa te apropii de el mai mult, sa petreceti mai mult timp impreuna.Si asa poate te vei mai apropia de el.