| Miruna715 a întrebat:

Hei, am 13 ani si iubitul meu mi-a zis sa vin maine seara la el ca sa dorm la el (are 17 ani si suntem impreuna de 4 luni) dar mama nu ma lasa sa mă duc si zice ca ma culc cu el, dar nu vad care ar fi problema daca fac sex cu el ca eu deja am facut-o cu el acum 3 luni. Imi vine sa plang, eu chiar vreau sa merg la el. O urasc pe mama pentru asta, vreau sa scap mai repede de ea, e prea rea si nu o mai suport. Ce pot face sa merg la el si sa o conving pe mama sa ma lase?

12 răspunsuri:
| EUeStEEu a răspuns:

Nu vreau sa par un tata strict, dar, Miruna, sa știi că mama ta cam are dreptate.Nu spun că eu as fi mai,,experimentat" sau mai înțelept in astfel de situații, dar sunt capabil, zic eu, sa separ raul de bine și să fac alegerea corectă. Este fix alegerea ta ce faci faci cu viața ta, dar îți garantez că vei regreta.Acel băiat cu care ești tu împreună profita de naivitatea ta doar că să își facă și el nevoile fiziologice. Poate arăți atrăgător și l ai pus pe jar,dar asta va fi până când își va găsi o iubita stabilă, însă așa om merita sa fie ars de viu și apoi dat hrana la lei. Sfatul meu este sa te despărți de el chiar daca acum vei suferi, însă mai târziu vei fi fericita de alegerea făcută. Oricum știu că-mi răcesc gura degeaba și, probabil, îmi vei da și bloc. Oricum te vei culca cu el de vreo 2-3 ori până îți va da papucii și vei suferi, știu că nu o să mă asculți. Sper sa mă asculți, chiar daca nu o vei face, și să te despărți de el.Multa sănătate și sper că nu este un mesaj la troll.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mai crești cam 2 ani.

| EUeStEEu a răspuns (pentru sadrian46):

Plus să renunțe la acel băiat pentru că doar ce își bate joc de ea.

| Saiko10 a răspuns (pentru sadrian46):

3, sa fie si legal.

| Emma30555 a răspuns:

Spune i și ei ca e prea târziu ca deja ai făcut sex. Nu știu dacă e adevărat sau nu ce ai povestit tu aici, dar ești cam mica pentru viata sexuala, nu cred ca ai nevoie de asta, măcar ai grija de tine.

| Crackman a răspuns:

Este din păcate un copil necopt deloc... acum ar trebui sa îți vezi de copilăria

| darrio2007 a răspuns:

Cand te-o lăsa cu burta la gură si iti va da papucii, sa vezi ce te intorci tu la mămicuța cu coada intre picioare si plodul in brate. Esti minora si inca depinzi de parinti. Si cine crezi ca va fi prima persoana care te va ajuta? Mama.

| Stefi0099 a răspuns:

Fii atenta, faci fix ce vrei cu viata ta dar incerc sa te ajut. Am 16 ani(tot fata) si am prieteni de 16, 17, 18 ani. Iti pot zice ca nu cred ca are chiar intentii bune. Astia cu care mai stau eu povestesc intre ei ca se dau la d-astea mai micute ptc sunt mai naive si cad usor in plasa. E ca un joc pentru ei, nimic serios. Sta de 4 luni cu tine ptc a vazut ca ii oferi asta si ca o poate face cu tine oricand are chef. Pe 99% din astia care sunt,, impreuna’’ cu fete mult mai mici ii intereseaza doar sexul, dar acum na, poate este exceptie si e acel 1%happy ceea ce nu prea cred ptc s-a culcat cu tine din prima luna. O sa te idragostesti de el prea tare si dupa cand se plictiseste de tine si vrea alta cu care sa faca sex o sa te lase cu ochii in soare

| isemilia a răspuns:

M-am înecat cand am citit intrebarea. Problema e ca e ilegal. (parca asa era, ca sub 15 ani e ilegal) Fara suparare, insa iubitul tau te prosteste doar. Serios, isi bate joc de tine. Nu vad de ce te-ai culcat cu el la doar o luna, e o prostie. Sfatul meu e sa cauti unul normal care te iubeste pe tine si care nu e pe interes, insa e alegerea ta. Dar sa stii ca el te foloseste.

| Kalibi1327 a răspuns:

Și eu am 18 ani și nu ma lasa sa dorm la el chiar dacă am făcut-o și știe, nu mi se par stricți cu tine ești prea mica pentru asta și mama ta are dreptate, sa ai iubit hai ca mai merge dar sa faci cu el la 13 ani mi se pare o prostie, eu nu mai sunt de la 16 ani și am impresia ca a fost cam prea repede uneori dar la 13 ani tu ar trebui sa te joci cu jucării și sa iti vezi de școală nu sa te joci cu... Și sa vezi ce îți face iubi

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai facut sex cu el, inseamna ca mama ta banuieste acest lucru si de aceea nu te lasa sa dormi la el.

| Lusiaa a răspuns:

Nu te mai strofocahappyEu m-am obisnuit deja cu maica mea nici nu mi mai pun capu.Sunt cu el de 3 ani.Nu ma lasa sa dorm la el.