Tipic adolescentilor. Marea majoritate a 'iubirii adolescentine' se bazeaza doar pe aspect, ca si in cazul tau. Aparentele insala.
In orice caz, daca vrei ca relatia sa numai ife asa de monotona, incearca sa cunosti si cealalta latura a lui, poate cu sansa asta il vei cunoaste in intregime si de acolo poti sa tragi o concluzie precisa. Schimba atmosfera, in cazul asta; schibarile isi au rostul in viata.
As mai adauga inca ceva. cand e vorba de iubire adevarata si pura nu exista urme de plictiseala [ gandeste-te putin la asta].
Orice relatie este, in primul rand, o experienta de viata, mai mult sau mai putin reusita. Atunci cand a aparut monotonia, experienta sigur este una nereusita si relatia nu mai poate fi salvata.
Nu stiu daca era vorba doar de aspect.La inceput aveam multe chestii de discutat, acum uneori nici nu mai stim ce sa vorbim... iubire nu e, sa fim seriosi, nu iubesti pe cineva dupa 3 luni.
Dar vaai, numai idei bune ai tu! Pastreaza-le pentru altadata.O seara faina!
Zi multumesc ca ai pe cineva. vino tu cu ceva nou iesiti si in alte locuri
Mereu o sa existe monotonia trebuie doar sa stii cum sa treci peste ea ia initiativa
Faceti ceva "iesit din comun" voua, scoate-l la o plimbare cu motoru', etc.
O seara faina si tie! :*
Atunci. nu sunt in masura pentru a-ti da un sfat concret in ceea ce vei face, insa pot sa-ti zic[ma rog tastez ceva]; daca te plictiseste atat de tare si cauti sa gasesti un subiect de discutat si pur si simplu nu gasesti unul; atat tu cat si el va pierdeti timpul. De ce?! Pentru ca nu prea aveti lucruri in comun. Gandeste-te ca iti pierzi timpul aiurea cu cine nu merita.
In primul rand, stai calma Apoi, vorbeste cu el despre relatia voastra si despre aceasta monotonie, vezi daca o simte si el, si incercati sa gasiti o solutie. Vin-o tu cu ceva nou. De exemplu: intr-o seara invita-l la un film, intr-o zi invita-l la tine si faceti impreuna clatite sau ceva, mergeti in primul loc in care v-ati sarutat prima data si creeaza un moment mai romantic gen. si chestii de genul. Dar prima data, vorbeste cu el.
Eu zic sa mergeti si in alte locuri:in pat la tine, in pat la el sa vedeti ce bine o sa fie in "noua" relatie!
Foarte bine, și tocmai că e vorba de 3 luni, dacă nici la început nu-i roz bombon și miere, e clar că n-o să meargă.
Cred că o să ajungeți amândoi la un punct comun, deci vorbește cu el.
Oricum, n-ați prea luat-o în serios.
Daca tu crezi ca o relatie se bazeaza pe ceea ce se intampla in pat imi pare foarte rau pentru tine!
Belingot întreabă: