| eduard972 a întrebat:

Hei! Am 16 ani, iar iubita mea de 17 ani vrea sa imi dau drumu' pe fața si parul ei, dar am refuzat pana acum. Sperma poate dauna ochilor( in afara de usturat/inrosire) si parului pe termen lung(adica nu cateva ore)? Am gasit informatii contradictorii si diferite pe net asa ca am zis sa pun aici o intrebare.

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Nu dauneaza in nici un fel si daca tine ochii inchisi o sa rezolve si problemele cu iritatia. Acum trebuie doar sa ii iei un cadou ca sa merite pentru ea efortul. happy

28 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow, nu am auzit niciodata o persoana chinuita de o astfel de dilema.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

Nu irita tenul, si nu o asculta pe Violeta, e mai nebuna ea asa de fel.

| Hammurabi a răspuns:

Tu ți-ai deschis contul ăsta nou astăzi, doar ca să întrebi idioțenia asta? laughing
Da, poate rămâne oarbă și cheală.
Deci trebuie neapărat să poarte cască moto în situațiile astea. laughing

| eduard972 explică (pentru Violleta2022):

Am spus ca ea doreste asta, nu eu, si ca pana acum am refuzat asa ceva. Daca are fetish-uri din astea?

| eduard972 explică (pentru Hammurabi):

Pai daca nu aveam cont?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti niste idioti bă

| eduard972 explică (pentru suntserios):

laughing

| eduard972 explică (pentru anonim_4396):

De ce?

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca iti dai drumul pe fata ei si in ochi ii va aparea cosuri pe fata si va orbi mai bine dati drumul in gura ei ca ii dai vitamine.

| VoidEternal a răspuns (pentru eduard972):

Chiar am ras la asta laughing)

| VoidEternal a răspuns (pentru Hammurabi):

Hazmat suit direct. laughing

Acuma daca omu' nu stie, intreaba si el saracu'. laughing

Spre deosebire de altii, macar a cautat si pe net inainte si a dat de pareri contradictorii, deci a facut mai mult research decat 99% dintre cei care pun intrebari pe TPU.

Bravo bai Eduard, macar ai inteles ideea unui forum. big grin

| SamsungElectronics a răspuns:

Ce dracu laughing

| eduard972 explică (pentru just4ubr2015):

Eu vorbeam serios...

| ZappyTv69 a răspuns:

Nu dăunează.

Până la urmă nu e nimic greșit, și dacă ei îi place, de ce nu. happy

| just4ubr2015 a răspuns (pentru eduard972):

Si eu vorbeam serios de ce toate care fac asta sunt pline de cosuri pe fata gandeste-te numai o curva accepta sa finalizezi pe fata ei

| corina2709 a răspuns (pentru just4ubr2015):

Sperma are proteina?

Poti garanta si crede ce vrei.
De parca nu ai mai vazut fete cu sperma pe față. E un fetish precum si cele cu frisca sau altele de care este internetul plin.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru corina2709):

Vitamina b si proteina

| lindicoasamucoasa69 a răspuns:

Buna Eduard! Din cate stiu eu sperma e foarte buna pentru afectiunile pielii de ex acnee, cosuri (a.ș.m.d.) deci din punctul asta de vedere ar fi benefic pentru ea. Dar ultima oara cand si a dat si iubitul meu drumul in parul meu a inceput sa se lipeasca si sa miroasa puturos. nu stiu ce sa zic aici. Seara placuta

| sepi1817 a răspuns:

Dacă chiar vrea fă-o poate o să-ți placă și ție

Stiu si eu ca sunt fake toate, in spatele camerelor mai sunt inca cel putin 5 oameni care se ocupa de decor, regie, sunet, filmat etc. Sunt produse in asa fel incat sa fie pe placul spectatorului... Si nu prea as avea de ce sa intru pe acele site-uri, cand am ceva mai bun acasa...
Cat despre educatie, dintre noi doi, observ ca tu esti cea care scrie mai eronat... Iar despre educatie sexuala, stiu incepand cu varsta de 13 ani ce altii stiu de la 18...

La 13 ani deja stiam de mult timp despre prezervativ si alte metode de contraceptie, boli, etc. Acum, la 16 ani stiu si mai multe.Nu stiu cum dintr-o intrebare despre sperma pe fata, tragi concluzia ca nu stiu nimic.

Cat despre ultima fraza pe care ai spus-o:
1. Oricum nu prea se potrivesc legile, n-am varsta legala sa ma uit la filme 18+, dar am varsta legala sa fac sex... Logica 0.
2.Sunt un viitor IT-ist, crezi ca imi poate restrictiona mie cineva accesul la ceva? laughing) Pot sparge baze de date puternic securizate, dar crezi ca nu pot devia o restrictie superficiala? laughing

Am dat un exemplu care era relevant in raport cu subiectul, doar nu insiram tot ce inseamna IT.