| Buburruzza a întrebat:

Hei. Am 18 ani si in urma cu 6 luni am avut un contact sexual neprotejat. Acum mi se tot pare ca mi se umfla burta.(stiu ca suna prosteste big grin). Mi-a intarziat menstruatia foarte mult (cateva saptamani). Din iulie pana acum mi-a mai venit, dar nu pot sa imi amintesc daca regulat. Mi se pare ca am burta mare si de asemenea picioarele de la genunchi in jos parca imi retin apa. Totusi imi pot suge burta astfel incat abdomenul pare aproape plat. Ar fi posibil asta la 5-6 luni, sau burta trebuie sa fie tare ca un butoias? De asemenea, cat trebuie sa aiba in talie o gravida in 5-6 luni? (aprox 25-26 saptamani, dupa cum am calculat eu). Va rog sa ma ajutati. >big grin

11 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Nu-s expert, dar ar fi trebuit să ai burta mai mare. Şi fă un test de sarcină.
Dacă n-a terminat în tine, n-ai cum să fi rămas însărcinată.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Dacă după ce ai avut contactul sexual ai avut menstruaţie, şansele să fi rămas însărcinată sunt foarte mici, crede-mă. Menstruaţia, în mod evident, este semnul că ovulul nu a fost pătruns de niciun spermatozoid. Acum depinde şi în ce perioadă a fertilităţii erai, însă înclin să cred că nu ai păţit nimic.
Cel mai sigur, du-te şi cumpără-ţi un test de sarcină ca să scapi de toate grijile.
Mult succes!

| Buburruzza explică:

Si cand esti gravida si stai culcata cu burta in sus, ar trebui sa ramana la fel, nu? Adica nu e plata cand te intinzi...

| ShowTim3 a răspuns:

Nu sunt doctor, dar sunt porc si pot sa iti zic ca probabil te-ai ingrasat cam mult lolzhee hee
Chestia asta se intreaba la ginecolog

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și după atâta timp îți faci griji tocmai acum?
Un consult ginecologic, un test de sarcină, o analiză de sânge nu ai putut face?
Lasă prietenii, și cât are în talie o gravidă la 5-6 luni, nu îți mai amintești că nu au relevanță.
Pa, pa.

| andrusca30 a răspuns:

Din cate stiu eu daca iti poti suge brtica nu cred ca poti fi insarcinata, si in 5-6 luni ar trebui sa ai burtica mai mare. Daca ai greturi in ultimul timp ar fi mai bine sa iti faci un test de sarcina. Fi linistita nu te stresa si nu te enerva daca esti insarcinata este posibil ca acestea sa iti afecteze. Succes!

| Buburruzza explică (pentru Rayyy):

Eu stiam ca mai poate veni si peste sarcina...Pana marti nu am cum sa fac niciun test.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

După 6 luni îți pui problema de sarcină?
Dacă vedeai că menstruația întârzie mai mult de 2 săptămâni, trebuia să mergi urgent la medicul ginecolog, sau să faci test de sarcină după 3 săptămâni de la actul sexual neprotejat!
Nu este vorba de sarcină în niciun caz; până acum aveai simptome, iar burta crește vizibil după 9-13 săptămâni de la concepție.
Nu mai amâna vizita la medic.
Sănătate!

| Biiannca a răspuns:

Fa un test de sarcina, si vei afla, sau du-te la un medic ginecolog.

| Rayyy a răspuns (pentru Buburruzza):

Da, vine peste sarcină în prima lună!
Dacă tu ai avut contact în iulie, când ai avut ultima menstruaţie DUPĂ contact?

| stylenew a răspuns:

Daca ti.a venit menstruatie, nu esti gravida. Numai daca nu iti venea. puteai sa fi. gravida.