E normal sa nu vrei cand nu impartiti aceleasi ganduri, aceleasi placeri.
Cand nu il iubesti cu adevarat placerea lui nu devine automat si placerea ta si te vezi ca o curva care suge.
Nu el este cel adevarat
Daca tie nu iti place sa faci sex oral si lui da, lasa-l pe el sa-si satisfaca poftele sexuale.
Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu-ti place. Daca el iti propune chestia asta, inseamna ca nu te respecta. In acceptiunea mea, un barbat nu trebuie sa-i propuna niciodata unei femei ca ea sa-i faca sex oral, ci doar sa accepte daca ea se ofera sa-i faca asta, pentru placerea ei. "Se supara repede"?! Pff! Si ce daca?! Ce, nu mai exista si alti barbati pe lumea asta?
Salutare, daca tie nu iti place sexul oral, nu e numai decat sa o faceti, daca iti este prea rusine sa ii zici, trebuie sa indrazndesti sa ii spui ceea ce simti, nu cred ca se va jigni de la asta deoarece el pe tine te iubeste si te intelege ca nu iti place si va inceta din a vrea sex oral.
P.S: urasc oralul, e scarbos si enorant, nu il fac in viata vietilor mele!
Ai fi mai fericita si fara vinovatie daca ai resoecta planuk Creatorului si nu ai mai face sex deloc fara casatorie.
Hei
Când vine vorba de sex oral e vorba mai mult de atitudine și de cât de mult îți place să îți satisfaci partenerul, cât de mult te incită asta pe tine, ca de exemplu sunetele pe care le scoate știind că tu îi produci asta
Apoi sigur că odată cu timpul începi să capeți și experiență sau îndemânare să-i spun așa
Deci orarul e mai mult despre celălalt și felul în care te simți satisfăcându-l pe celălalt
Însă dacă nu e pentru tine el ar trebui să înțeleagă asta și ori te acceptă exact așa cum ești ori nu
Intr o relație e normal sa spui ce ți place și ce nu. Vorbește cu el și spune i că nu ți place. El daca te iubește o sa înțeleagă. Nu ești tu responsabila de supărarea lui, până la urmă tu contezi pentru tine.
Anonima17191 întreabă: