Cum sa-l recastigi? Tare vreo 2 ti-as mai zice. Nu este corect sa-ti bati joc de sentimentele unui baiat, deoarece cu siguranta ca rana sufletului nu se vindeca usor ( mai ales cand iti inseli prietenul cu cei pe care-l ironizeaza-sper ca nu este valabil in cazul vostru). Nu stiu, cu siguranta ca POATE as fi iertat-o ( desi nu prea este construita aceasta fraza corect gramatical ci o spun ca fapt divers deoarece este o decizie complexa). Poate, intr-o oarecare masura de orgoliu, se izoleaza. Oricum, fii sigura ca sufera acum ( doar ca nu vrea sa-si destainuie trairile sale), insa ai putea comunica di nou, i-ai putea marturisi regretul prin niste scrisori ( asta desigur daca ai inspiratie- eu nu cunosc categoria sociala din care faci parte, deci nu-mi pot forma o parere despre tine ) judecand si dupa varsta pe care o ai (daca 93' este anul cand dumneata ai venit printre oameni).
Daca cuvintele tale sunt sincere si se vor arata prin fapte, atunci zic ca este binevenita o a doua sansa
Sa ce? Sa-l recastigi? Pe bune? Ce suntem noi? El daca te insela nu iti convenea... Incearca sa te pui in pielea lui sa vezi cum e. El acum sufera, e normal, si tu faceai la fel. Acum nu stiu ce gandeste, poate vrea sa se impace cu tine. Daca se impaca cu tine...
Trebuia sa te gandesti la consecinte inainte sa faci lucrul acela.
Unele fete [ ca tine] isi bat joc de sentimentele unui baiat, apoi va plangeti ca toti va fac panarame sau c*rve, pai cum Dumnezeu sa nu va faca cand voi sunteti niste proaste.
Pai nici inainte de a face greseala presupun ca nu aveai de gand sa o faci si tot ai facut-o...
Si nu exista "a insela" cu o persoana nepotrivita, singura persoana nepotrivita esti tu pentru ca ti-ai tradat si mintit prietenul.
Sa-l recastigi e greu, depinde cat de departe esti dispusa sa mergi.
George0197 întreabă: