Doar tu stii daca te iubeste sau nu andra, acum depinde de caracterul sau adica din cate vad a renuntat de mult la orgoliul sau si incearca sa fii iarasi a lui, chiar daca acum esti cu un alt baiat pe care il saruti si ai o relatie cu el, sincer ori si-a dat seama ca a gresit si te vrea inapoi ori are alte planuri si nu vrea sa se termine asa, dar am vazut ca tu inca tii la el si relatia ta cu baitul actual nu este un pe care ti-o doresti cel mai bine este sa iti asculti inima succes
Nu e nimeni in masura sa iti dea sfaturi, tu il cunosti cel mai bine, si tu poti sa iti dai seama daca te iubeste sau nu. dar dupa cum ai formulat, cred ca il iubesti, si speri ca sentimentul sa fie reciproc
Poate te iubeste. Poate nu s-a cuplat cu alte fete pentru a-ti demonstra asta. Poate ca el chiar tine la tine cu adevarat. (Partea frumoasa. )
SAU
Poate nu s-a cuplat cu alte fete pur si simplu pentru ca nu a avut ocazia. Poate vrea relatia cu tine doar pentru ca se poate si el mandri ca e cu o fata mai mare. MULTE VARIANTE. Acum, inima ta decide, nu noi. Bafta
Este timpul sa nu mai crezi in toate minciunelele baietilor, chiar daca sunt frumoase si iti fac placere. De asemenea trebuie sa intelegi ca viata merge inainte si nu trebuie sa te intorci la relatiile ratate, indiferent de cauza esecului.
Fiecare baiat minte, este decizia ta daca il ierti sau nu. Nu risti nu castigi.
Multe detalii nu ai dat, daca a avut contact sau nu clar nu ai de unde sa stii. Trebuie sa faci ce iti spune inima!
Ce nu vă inteleg pe voi fetelor, la 17 ani vă arde de sex? Nu e prea devreme?
Poate. Pot fi multe motive...astea le-am avut eu in cap dar nu aste conteaza nu?
N-ai tu treaba. Si nu ma refeream la sex, ma refeream la relatie, in fine vezi-ti de drum.
Iarta-l. Toata lumea minte.
Si inca ceva, oamenii nu se schimba, vezi dupa o luna \ doua daca s-a schimbat ceva.
Atuncea e fraier) ca mai umbla dupa curu tau si tu esti cu altu
Nu ii sta in fire sa fie fraier, oricum vorbim si intr-o saptamana o sa fiu singura ca cel cu care sunt acum pleaca din tara.
Si tu crezi ca vei mai avea aceeasi relatie minunata cu el ca primadata?\
Nu va fi minunata, va fi ceva serios. Amandoi ne-am dat seama de asta.