Intrebarea asta nu are niciun rost, stii prea bine ce sa faci. In plus, ai mare grija, cand mergi la o petrecere, ce bei, ce mananci... http://www.sfatulmedicului.ro/Halucinogene/ghb_4305
Adevarul este ca ma si tem deja pentru tine. :(
Parerea mea ar fi sa il lasi si sa iti vezi in continuare de viata ta. Mai ales ca stie cat ai fost de indragostita de el e un motiv in plus sa nu te bagi.
Daca vrei sa te adauge pe lista lui de cuceriri e problema ta.
Numai bine
Avand in vedere ca are o relatie, mai bine stai potolita si nu te baga. O sa fii o simpla cucerire.
Daca crezi ca poti iesi cu el la o cafea fara sa te implici in vreun fel si fara sa se ajunga la chestii intime, du-te. Altfel, stai acasa si vezi-ti de treaba ta.
Îl placi?
Dă-i motive să te cucerească.
Nu te vezi lângă el?
Dă-l afară din viaţa ta.
E simplu.
Exact asta ai sa fii daca te duci: una dintre cuceririle lui. Mai rau chiar, una dintre amantele lui... Cata incredere poti sa ai intr-un smecheras care desi are prietena de mult timp iese cu alta?
Ce poti face e sa iesi, dar sa nu "pui botul", adica sa vezi ce e de capul lui acum. Incearca sa vezi dincolo de vrajeala cu care o sa incerce sa te cucereasca si apoi sa evaluezi situatia: i s-a pus pata pe tine pe bine, sau doar vrea sa te plimbe prin patul lui putin si atat... E tentant pentru ca ai fost indragostita mult timp, insa nu toate primele iubiri sunt "sortite" sa sfarseasca impreuna
Nu te baga, atata timp cat este intr-o relatie, saracu nu gandeste. este intr-o relatie si cere numarul de telefon la alte fete, ma gandesc oare daca ai fi cu el, ar face la fel?
El vrea doar un singur lucru de la tine.te-a evitat cat timp ai fost la generala si acum vrea sa te aibe Succes daca asta iti doresti! ( Sa te aibe la el in pat, nu relatie. )
Daca ai incredere in el, du-te.Nu ai ce sa pierzi.Din cate imi spui tu aici, cred ca si el te place si te-a observat.Mergi,vorbeste cu el, spune i tot tot ce ai simtit pentru el si lasa lucrurile sa decurga de la sine.Bafta!
Eu zic sa nu te bagi daca este intr-o relatie. Cum ii poate face asta acelei fete, iti poate face si tie asta.
Sper sa iei decizia buna, o seara faina :*