| Copilsinguratic a întrebat:

Hei...am și eu nevoie de un sfat ....prefer de la un străin decat de la "prieteni". Deci va rog detaliat ce ati face in locul meu fetelor...sau baieti voi ce credeti defapt și ce să fac. De la grădiniță până in clasa a 8a mi-a plăcut de un băiat. Dar din clasa a9a am pierdut legătura deoarece am fost la licee diferite...a ajuns să fie printre cei mai populari și adorat baiat din oras...umbla cu baieti "buni" ai orașului...el nu s-a dus la facultate...Acum de ceva timp pe stradă când mă vede ma strigă dacă este cu mașina încetinește și merge încet pe lângă mine nu ține cont că este cu cineva....eu l-am tot evitat pt că are iubită de aproape 2 ani...dar azi mi-a ieșit pe trotuar exact in cale și nu ma lasat sa plec până nu i-am dat nr de tel. Ma sunat pe seara și îmi tot spunea că "ai crescut/ frumoasa te-ai facut/esti schimbata " mă alinta la tel...dar eu tot indiferenta am rămas și a insistat mâine să ieșim să ne vedem...sincer pe o parte m-as duce am așteptat atâția ani cuvintele astea dar pe dealtă parte nu pentru că nu as vrea să fiu una din "cuceririle" lui fiind față în fată cu el si azi... aveam emoți și mă înroșisem toată. PS: El știe cât am fost îndrăgostită de el.

11 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Îl placi?
Dă-i motive să te cucerească.
Nu te vezi lângă el?
Dă-l afară din viaţa ta.

E simplu.

| verrati a răspuns:

Eu zic sa nu te bagi daca este intr-o relatie. Cum ii poate face asta acelei fete, iti poate face si tie asta.
Sper sa iei decizia buna, o seara faina :*

| monykutza a răspuns:

Parerea mea ar fi sa il lasi si sa iti vezi in continuare de viata ta. Mai ales ca stie cat ai fost de indragostita de el e un motiv in plus sa nu te bagi.
Daca vrei sa te adauge pe lista lui de cuceriri e problema ta.
Numai bine

| mihai69 a răspuns:

O să reușești și fără el - nu e singurul mascul de pe planetă!

| sofisis a răspuns:

Avand in vedere ca are o relatie, mai bine stai potolita si nu te baga. O sa fii o simpla cucerire.
Daca crezi ca poti iesi cu el la o cafea fara sa te implici in vreun fel si fara sa se ajunga la chestii intime, du-te. Altfel, stai acasa si vezi-ti de treaba ta.

| Shontellle a răspuns:

Daca ai incredere in el, du-te.Nu ai ce sa pierzi.Din cate imi spui tu aici, cred ca si el te place si te-a observat.Mergi,vorbeste cu el, spune i tot tot ce ai simtit pentru el si lasa lucrurile sa decurga de la sine.Bafta!

| Ottakringer a răspuns:

El vrea doar un singur lucru de la tine.te-a evitat cat timp ai fost la generala si acum vrea sa te aibewinking Succes daca asta iti doresti! ( Sa te aibe la el in pat, nu relatie. )

| StalkerSoul a răspuns:

Nu te baga, atata timp cat este intr-o relatie, saracu nu gandeste. este intr-o relatie si cere numarul de telefon la alte fetelaughing, ma gandesc oare daca ai fi cu el, ar face la fel?

| PeFuga a răspuns:

Exact asta ai sa fii daca te duci: una dintre cuceririle lui. Mai rau chiar, una dintre amantele lui... Cata incredere poti sa ai intr-un smecheras care desi are prietena de mult timp iese cu alta?
Ce poti face e sa iesi, dar sa nu "pui botul", adica sa vezi ce e de capul lui acum. Incearca sa vezi dincolo de vrajeala cu care o sa incerce sa te cucereasca si apoi sa evaluezi situatia: i s-a pus pata pe tine pe bine, sau doar vrea sa te plimbe prin patul lui putin si atat... E tentant pentru ca ai fost indragostita mult timp, insa nu toate primele iubiri sunt "sortite" sa sfarseasca impreuna happy

| PeFuga a răspuns (pentru StalkerSoul):

Sigur ar face la fel! happy

| Zenithf a răspuns:

Intrebarea asta nu are niciun rost, stii prea bine ce sa faci. In plus, ai mare grija, cand mergi la o petrecere, ce bei, ce mananci... http://www.sfatulmedicului.ro/Halucinogene/ghb_4305
Adevarul este ca ma si tem deja pentru tine. :(