De obicei, asta se intampla din cauza emotiilor. Incearca sa-l linistesti, sa fi intelegatoare, si giugiuleste-l, mangaie-l, saruta-l si sa-i zici ca nu e stress. Ajuta! Nu a fost destul de relaxat. Daca s-a spalat pe maini si nu numai, atunci nu exista risc de sarcina. Spermatozoizii nu supravietuiesc in apa!
Am fost..i.am explicat si asta, nu intelege. Bine, adevaru e ca m.am suparat ca nu a fost atent, nu trebuia sa isi atinga penisul si sa nu se spele pe maini si dupa sa bage degetul. Am inceput sa il cert putin pentru ca daca nu facea dus si se spala doar pe maini erau sanse chiar daca nu era lichid preejaculator ..sau cel putin asta e in capul meu.
Bună.
"ala micul" este învățat cu masturbarea, acum vedem efectul!
Pa, pa.
Daca nu se spala, e asa. Exista riscul. Stiu ca nu intelege. Am patit asta si eu. Dar mai bine fa-l sa simte, si o sa fie recunoscator.
Incercati sa folositi ovule spermigene ca protectie in locul prezervativului. Daca se repeta si in aceste conditii "dezumflarea" lui "ala micu" inseamna ca "defectiunea"este de natura psihica-mentala si nu fizica ceea ce presupune o alta abordare a sexului sau chiar o consiliere psihologica.Referitor la ultima partea intrebarii nu este posibila transferarea de spermatozoizi fara ca sa-si da seama omul ca pe degetul sau sunt urme de sperma.Incearca sa fii rationala.
Am uitat sa te intreb daca erai in perioada de fertilitate, deoarece doar atunci si in acele conditii ar fi normal sa-ti pui astfel de intrebari.