anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.
Am incercat sa fac sex cu prietenul meu dar desi s.a excitat maxim cam jumatate de ora cand a trebuit sa puna prezervativul ala micu s.a molesit si nu am mai putut face nimic. Am incercat sa il excit din nou dar de data asta Imediat dupa ce l.a pus la maxim 1-2 minute a ejaculat lucru care nu i s.a mai intamplat atat de repede si desi am mai incercat odata nu am reusit sa facem sex.
Pe mine nu m.a deranjat extraordinar doar ca el e foarte suparat, dezamagit ca nu s.a mai intamplat asa pana acum. Am incercat sa ii zic ca nu e nimic grav dar chiar nu stiu cum sa il fac sa nu mai fie asa "plouat "straight face
De la ce poate fi?
Daca s.a dus sa isi faca dus si dupa a incercat sa ma penetreze cu degetul si si.a pus mama pe penis de vreo 2-3 ori dar penisul era uscat poate fi risc de sarcina? Nu avea urme de lichid pentru a dupa ce s.a spalat am mai incercat odata si nici maca nu se excita.

8 răspunsuri:
| LadyLilith a răspuns:

De obicei, asta se intampla din cauza emotiilor. Incearca sa-l linistesti, sa fi intelegatoare, si giugiuleste-l, mangaie-l, saruta-l si sa-i zici ca nu e stress. Ajuta! Nu a fost destul de relaxat. Daca s-a spalat pe maini si nu numai, atunci nu exista risc de sarcina. Spermatozoizii nu supravietuiesc in apa!

| Raluu1234 a răspuns (pentru LadyLilith):

Am fost..i.am explicat si asta, nu intelege. Bine, adevaru e ca m.am suparat ca nu a fost atent, nu trebuia sa isi atinga penisul si sa nu se spele pe maini si dupa sa bage degetul. Am inceput sa il cert putin pentru ca daca nu facea dus si se spala doar pe maini erau sanse chiar daca nu era lichid preejaculator ..sau cel putin asta e in capul meu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
"ala micul" este învățat cu masturbarea, acum vedem efectul!
Pa, pa.

| LadyLilith a răspuns (pentru Raluu1234):

Daca nu se spala, e asa. Exista riscul. Stiu ca nu intelege. Am patit asta si eu. Dar mai bine fa-l sa simte, si o sa fie recunoscator.

| CristiB93 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Pai ce legatura are una cu cealalta?

| corbulalbrosu a răspuns:

Incercati sa folositi ovule spermigene ca protectie in locul prezervativului. Daca se repeta si in aceste conditii "dezumflarea" lui "ala micu" inseamna ca "defectiunea"este de natura psihica-mentala si nu fizica ceea ce presupune o alta abordare a sexului sau chiar o consiliere psihologica.Referitor la ultima partea intrebarii nu este posibila transferarea de spermatozoizi fara ca sa-si da seama omul ca pe degetul sau sunt urme de sperma.Incearca sa fii rationala.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Raluu1234):

Am uitat sa te intreb daca erai in perioada de fertilitate, deoarece doar atunci si in acele conditii ar fi normal sa-ti pui astfel de intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum si a pus mama pe penis: )) a pus o pe mămica ta?