E doar un "vânător".
E plină lumea de ei. Se poartă exemplar până se culcă cu tine.
Apoi trece la alta. Nimic nou sub soare.
Sa iti zic eu? Fata mea, adevarul e ca multi barbati sunt capabili de a face orice le sta in putinta sa te fota. Barbatul e un vanator, nu exista unul sa nu vrea sex,. Daca o vazut ca cu tine nu iese nimic, s-o reorientat evident. Ti-o spus ca o vroia pe colega ca sa te umileasca in ultimul hal. Si daca te foteai cu el nu se schimba nimic Poate nu se mai dadea la colega, se dadea la alta atunci
Bărbat de cea mai joasă speță, una zice in fata și altă treabă are in minte.
Mi se părea incredibil. Acum nu ți se mai pare.
Ce credeți despre situația asta? Că este banală.
Asta nu înseamnă să iubești cu adevărat.
Să iubești cu adevărat, așa ceva nu există. Fiecare iubește în felul lui. Iar dacă nu este mulțumit de celălalt, îl acuză că nu iubește cu adevărat.
Sa iubești cu adevărat este necondiționată fără sa judece trecut ei fără să-ți peste câți și cu câți a umblat sa iubește cu adevărat este fără limita și pentru tot deuna pentru tot restul vieții pe viață asta însemna să iubești cu adevărat fără nicio limită sa iubești cu adevărat orice ar fi și orice sar întâmpla asta înseamnă să iubește cu adevărat.
Și el nu o iubește cu adevărat și ia știe asta acum a aflat într-un final adevărul la prins pe el cum este cu adevărat și cine este cu adevărat.
... este fără limita și pentru tot deuna pentru tot restul vieții pe viață.
Mai discutăm despre asta, așaa... mai spre sfârșitul vieții. Ce frumoasă este iubirea în teorie!
Crezi ce vrei tu.eu știu ce simt cu adevărat și știu de la bun început ce simt cu adevărat pentru ia și asta niciodată nu va trece orice ar fi și orice sar întâmpla și o viață de ar trece tot am s-o iubesc cu adevărat și miasi da și inima pentru ia cu cât ma va ură ma mult cu atata am s-o iubesc și mai mult pe veciiiiiiii pentru toooooootttt deuna numai ia și doar ia mereu era ia și ca rămâne ia in tot deauna.
Îți urez asta foarte tare. Dacă nu se întâmplă, să îți amintești de mine.
Știi ce simți? Cum simți, poți să explici? Simțurile sunt 5. Văz, auz, pipăit, gust, miros.
Pai aicia am sa fiu toată viața
Ia suc dulce Sadrian -_- https://ibb.co/pXRJCw9
Pai dacă ași mai putea să-ți definesc crezi ca nu ași face-o? E prea mult pentru mine să ți definesc ce simt cu adevărat dar știu mai mult ca sigur ca niciodată nu va trece ce simt pentru ia cu adevărat ia este tot absolut tot inima mea pentru tot deuna pe veciiiiiiiiiiiii doar ia și numai ia pentru tot deuana