Esti foarte confuza si asta e marea ta problema. Inainte sa iei o decizie fii sincera cu tine si asigura-te ca nu mai ai sentimente pentru fostul. Din reactia lui Andrei, se pare ca acesta are ceva sentimente pentru tine si l-ai dezamagit. daca nu mai vezi nici un viitor cu fostul, atunci pune punct si incearca sa il recastigi pe Andrei. tu esti singura care poate decide si care stie ce e mai bine pentru ea. success!
Am sentimente pentru fostul dar observ ca el ca nu mai vrea nimic cu mine și nu are rost sa insist..Acum Andrei poate își va face o impresia proasta dacă odată îi spun sa mă lase în pace ca am iubit sa nu se poarte așa iar după dau buzna peste el..adică simt nevoia sa îl văd, vreau sa îl chem în oraș dar îmi e frica de reacția lui
Daca il iubesti pe Andrei, pune punct relatiei cu primul iubit si revin-o la Andrei, care te iubeste cu adevarat.
Pana nu iti faci ordine in ganduri, lasa-l pe Andrei in pace... Andrei nu are nici o vina si la cum te simt tu o sa te intorci tot la fostul si il vei rani pe Andrei... daca ii vrei binele, atunci lasa-l pe drumul lui, sau renunta definitiv la fostul si fa-l pe Andrei sa aiba incredere in tine
Din moment ce fostul nu te mai vrea, inseamna ca chiar de va fi sa va impacati, voi nu veti mai fi ca la inceput. Crezi ca te poti multumi cu mai putin, cu cineva care vrea sa te schimbe sau nu te place in totalitate?
Nu totul se rezuma la o singura persoana.
In viata asta trebuie sa experimenzi multe, ca sa stii ce-ti place si ce nu, sa aduni un bagaj de cunostinte despre tine si sa inveti din deciziile luate.
Dovedeste-i fostului ca nu esti bleaga aia care asteapta dupa el, pentru ca tu in acest moment l-ai pus pe el pe un piedestal si stai dupa fundul lui asteptand sa ia o hotarare. Macar a fost gelos sau ti-a aratat ca-i pasa dupa ce baiatul asta a venit la tine?
Corect ar fi sa-i dai papucii si sa vorbesti cu Andrei asta despre ce simti si ce-ai mai scris tu pe aici.
Sau... daca nu vrei sa te desparti de fostul, propune-i sa va vedeti cu alti oameni pe durata acestei pauze, cu toate ca... raman la prima varianta si anume despartirea.
Nu vrei sa te simti din nou apreciata si sa descoperi o noua persoana? Sa fii cu cineva care te place asa cum esti si nu e egoist?
Tocmai ca a fost gelos, știe sa fie gelos dar el dimpotriva vorbește cu alte fete, îl iubesc și vreau sa îi arat ca sunt potrivita pentru el dar m-am saturat de atata critica și nebăgare în seama din partea lui.îl iubesc prea mult pentru a aștepta să își dorească el sa ne împăcăm, mă doare sufletul sa îl văd cum vorbește cu alte fete iar eu stau și mă gândesc la el și încerc sa mă schimb pentrun el..tocmai de ăsta vreau sa fiu indiferenta fata de el și sa văd cum reacționează iar cu Andrei nu știu chiar vreau sa mă gândesc mai bine poate sunt derutata acum și nu ar fi ok sa sar în brațele primului băiat care mă place..aducă ce părere ar putea avea despre mine dacă acum câteva zile eu eram aia cu iubit care vrea sa fie lăsată în pace iar acum as fi disponibila.
Mai mult îl vreau pe fostul meu iubit dar degeaba încerc doar eu dacă el nu face nimic.Mi se pare o prostie sa spui cuiva hai sa luam o pauza demonstreaza-mi ca te poți schimba și după mai vorbim..adică așteaptă sa îmi vina mie cheful.Iar cu Andrei nu știu din prima a fost o chimie intre noi și ne înțelegem super bine dar nu îl iubesc și tocmai de ăsta nu vreau sa mă grăbesc.
Cum te iubeste daca vorbeste cu alte fete iar daca tu incerci sa ai un amic nu-ti da voie? Ce fel de iubire e aia? Adica el sa faca ce vrea si tu nu?
Se pare ca tu vrei ce nu poti avea.
Intr-o relatie se accepta persoana celui iubit, si nu se ajunge la santaj emotional, in cazul tau despartire, doar de a-l forta pe celalalt sa se schimbe. Schimbarea se cere prin comunicare, frumos.
Cu baiatul asta poti incerca sa-i explici de ce l-ai respins si nu neaparat ca-ti place de el si puteti continua sa fiti prieteni. Dintr-o prietenie pot evolua multe sau nimic.
Revenind la celalalt: schimba-te atunci si devino ce-si doreste, dar de obicei dupa ce se intampla asta, cel care a vrut schimbare se plictiseste.
Daca tu chiar crezi ca merita, ramai cu el.
Eşti dusă... ce prieten ai dacă şi-a luat "o pauză"?!?
Du-te la Andrei şi cheamă-l la o cafea şi îi spui tot oful tău.
Asta și vreau dar Andrei mă ignora acum..habar nu am ce sa fac
Nu te poate ignora dacă te duci direct la el și i te adresezi! Sau dacă o face, e și el un fraier și poate nu merită așa multă atenție...
Oricum, e bine știut că e o tactică - ignorarea are ca efect exact inversul, celălalt va dori ȘI mai mult să se apropie. Așadar, să sperăm că el asta vrea.
Insistă!
Da.Dar având în vedere ca îl cunosc de puțin timp nu e aiurea sa tot insist?
Anonima17191 întreabă: