Da, sunt sanse de sarcina.Cam grav ca nu cunoasteti si va jucati asa.Perioada fertila o poti calcula doar cand menstruatia e regulata, deci degeaba ai estimat tu acolo.
Ori faceti sex doar cu prezervativ ori fara si va asumati.Nu exista distractie intre cele doua.La 17 ani e obligatoriu prezervativul.
Mulțumesc! O să am mai multă grijă. Nu a fost sex pe bune, doar ne-am "frecat" unul de altul pe românește.
Dacă în data de 14 iulie, nu a fost penetrare și ejaculare nu este posibil sa fi ramas gravida.
Nu, nu a fost. Mulțumesc!
Fa si tu sex cu unul mai cu experienta, nu cu un papagal. E papagal baiatul, da-i jet si umileste-l daca nu vrei probleme. Te lasa gravida si pe urma il cauti pe acasa pentru pensie alimentara. Eu l-as fi batut.
Sper totuși să fie totul okay și o sa am grija maxima pe viitor
Mulțumesc din suflet^^
Stai fata linistita, nu esti insarcinata!
Totusi, atentie la perioada fertila, daca ai menstruatie neregulara, perioada fertila e si ea neregulata, nu te baza pe ea.
In plus, ciclul menstrusl neregulat la 17 ani nu este tocmai ok, recomand un consult endocrinologic si/sau unul ginecologic.
succes
Mulțumesc! Deci posibilitatea să ramai însărcinată este atunci când partenerul ejaculează în tine?
Poti ramane insarcinata daca:
Ejaculeaza in tine
Ejaculeaza in afara apoi faceti sex ( raman spermatozoizi pe uretra iar cand lichidul preejaculator este secretat, acesta preia spermatozoizii si ii duce in vaginul tau, asa ramai insarcinata fara ejaculare )
Ideal, dupa o ejaculare a lui, trebuie sa faca dus si sa urineze ca sa puteti continua si sa foloseasca prezervativ a doua oara.
In plus tine cont si de faptul ca el se mai masturbeaza cand e singur, ar trebui ca inainte de a avea voi sex sa se abtina
Înțeleg...mulțumesc din suflet!