anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am nevoie de sfaturi, sunt stresată. Menstruația am avut-o 3-8 iulie, iar pe 9 a venit iubitul meu la mine. Nu am făcut nimic, deci e totul okay. Pe 11 însă a venit din nou la mine și am cumpărat prezervative. Prima dată ne-am sărutat, făcut oral reciproc, după s-a jucat cu degetele în mine, iar mai apoi și-a pus prezervativul și a încercat să mă penetreze, însă nu a reușit, ne-am tot chinuit și nu a mers. Mai apoi și-a dat prezervativul și a intrat o secundă-2 în mine, dar foarte puțin, nici cu capul tot cred, de vreo 5 6 ori a încercat așa. După am stat deasupra lui, însă nu a intrat în mine! Pur și simplu stăteam pe el. Menționez că nu eram fertila în acea zi, nu am facut sex cum trebuie. Nu a fost nici ca lumea în mine și nici nu a ejaculat.
După pe 14 ne-am văzut din nou și ne-am făcut oral reciproc și tot asa am stat deasupra lui fără haine, fără nici o tentativa de penetrare. (Aici am avut o fertilitate medie).
Avem 17 ani amândoi și a fost prima data pentru ambii. Doresc sa știu dacă e vreo șansă să fiu gravida, ma simt bine, doar ca sunt stresata, singura chestie pe care o pot face e sa aștept menstruația. Menstruația mea este neregulată.
Am nevoie de păreri, mulțumesc! Dau fundă

10 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Stai fata linistita, nu esti insarcinata!

Totusi, atentie la perioada fertila, daca ai menstruatie neregulara, perioada fertila e si ea neregulata, nu te baza pe ea.

In plus, ciclul menstrusl neregulat la 17 ani nu este tocmai ok, recomand un consult endocrinologic si/sau unul ginecologic.

succes

| userjune90 a răspuns (pentru Robert2526):

Mulțumesc! Deci posibilitatea să ramai însărcinată este atunci când partenerul ejaculează în tine?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă în data de 14 iulie, nu a fost penetrare și ejaculare nu este posibil sa fi ramas gravida.

| Robert2526 a răspuns (pentru userjune90):

Poti ramane insarcinata daca:

Ejaculeaza in tine
Ejaculeaza in afara apoi faceti sex ( raman spermatozoizi pe uretra iar cand lichidul preejaculator este secretat, acesta preia spermatozoizii si ii duce in vaginul tau, asa ramai insarcinata fara ejaculare )

Ideal, dupa o ejaculare a lui, trebuie sa faca dus si sa urineze ca sa puteti continua si sa foloseasca prezervativ a doua oara.

In plus tine cont si de faptul ca el se mai masturbeaza cand e singur, ar trebui ca inainte de a avea voi sex sa se abtina

| dullcat a răspuns:

Da, sunt sanse de sarcina.Cam grav ca nu cunoasteti si va jucati asa.Perioada fertila o poti calcula doar cand menstruatia e regulata, deci degeaba ai estimat tu acolo.

Ori faceti sex doar cu prezervativ ori fara si va asumati.Nu exista distractie intre cele doua.La 17 ani e obligatoriu prezervativul.

| ywar a răspuns:

Fa si tu sex cu unul mai cu experienta, nu cu un papagal. E papagal baiatul, da-i jet si umileste-l daca nu vrei probleme. Te lasa gravida si pe urma il cauti pe acasa pentru pensie alimentara. Eu l-as fi batut.

| userjune90 a răspuns (pentru Emilian65):

Nu, nu a fost. Mulțumesc!

| userjune90 a răspuns (pentru Robert2526):

Înțeleg...mulțumesc din suflet!

| userjune90 a răspuns (pentru dullcat):

Mulțumesc! O să am mai multă grijă. Nu a fost sex pe bune, doar ne-am "frecat" unul de altul pe românește.

| userjune90 a răspuns (pentru ywar):

Sper totuși să fie totul okay și o sa am grija maxima pe viitor
Mulțumesc din suflet^^