Pai ar trebui sa ii spui ca il placi.O spun din propria experienta insa mie imi placea de o fata cu vo 2 ani mai mare si imi era cam rusine sa-i spun..Ar trebui sa ii spui dar nu asa: "Fa vezi ca-mi place de tine" ar trebui sa-i spui subtil...Pana nu-si gaseste pe alta..ca poate si el te place dar n-are curaj sa spuna.
Si eu sint de parerea ca ar trebui sa ii spui ca il placi, caci daca isi gaseste alta deja poti sa nu mai ai sanse la el.Ia-ti inima in dinti si spune-i intr-un mod mai asa ca el sa inteleaga si sa nu o ia pe dos si atunci ai sa vezi daca face sa mai tii la el sau nu.BAFTA!
Draguto o sansa iti bate rar la usa nu ezita spune-i sentimentele ca va fi tarziu apoi si daca tu il iei frumos o sa o uite cel mai frumos mod dea spune te iubesc este cu un sarut bafta
Eu i-as spune, dar mi-e c-am frica de raspunsul lui... avand in vedere ca numa ce s-a despartit de fosta lui iubita...el nu e genul acela de baiat care sa-si schimbe prietenele ca pe ciorapi. :* Multumesc oricum pentru sfat! >
Mai asteapta putin si cind ai sa crezi ca a venit timpul o sa i-o spui
I-as spune, dar nu stiu cum..cum sa intru in vorba cu el, la scoala vorbim foarte mult, fata-n fata mi-e c-am rusine sa-i spun nu stiu... poate ca el nu ma place.
Vb cu el stii ca Te Place.E singur si ai tot Dreptul sa te bagi cu el in seama. Incearca sa bati apropouri de o Iesire In Oras si daca o sa se Intample asta e clar ca o sa Intrii Intr-o Relatie.
Daca nu mai ai rabdare si vrei sa stii ce simte pentru tine, este cel mai siplu sa ii spui. Daca iti esti greu, poti sa o faci indirect, adica: sa-i dai de inteles ca-l placi cu tot felul de glume. De exemplu : cand va trimite-ti biletele, sa ii scrii gen "ce faci micutule? Ma mai iubesti? ". Nu stiu, vezi tu ce-i scrii acolo. Bafta :*
Vezi ca mai tarziu sa nu fie deja prea tarziu, el nu stie ce este in minea ta si poate vei avea remuscari ca nu i-ai spus mai devreme.