Daca fata a simtit durere si a sangerat, cat de putin, atunci himenul s-a rupt. Daca nu, probabil este inca intreg.
Ai zis foarte bine,¨ care era virginá ¨.
Si baiatu ce face cu jucaria lui, o foloseste pe post de carpá? .Se sterge la fund cu ea, sau prafu de pe mobilá.
Pai depinde daca le-a bagat numai ca sa acopere unghiile atunci inca e virgina, , dar daca si le-a bagat pina la urma, atunci de acum nu mai este. Oricum trebuia sa fi avut ori sangerari, sau dureri, sau placere...
Spuneti toti "daca a sangerat sigur nu mai e", dar voi nu ati auzit ca te poti dezvirgina si fara sa sangerezi?
Depinde de himenul fetei, unele fete au himenul elastic si e mai greu cu dezvirginatu, iar daca fata a sangerat nu mai e cu siguranta.
A-mi cer scuze daca t-ea deranjat raspunsul meu, dar uneori sunt niste antrebari pe care nu prea sti ce raspuns s-a dai...
Ce trebuea s-a spun: stai linistita k esti anca virgina.
Nici eu, nici altcineva nu stie daca tu esti virgina sau nu, pentru ca nu sti tu daca mai esti noi de unde ai vrea s-a stim:
Si ginecolog daca as fi nu as avea deunde sti pana nu fac un control...
Daca tot vrei s-a afli adevarul, du-te la ginecolog si atunci sti exact daca esti sau nu.
Succes...
Virgin inseamna ca nu a avut relatii sexuale. Ruperea himenului nu are nimic de a face cu virginitatea; multe fete se nasc fara himen sau pur si simplu si-l rup in timpul practicarii unor sporturi sau in timpul masturbarii. Atata timp cat nu ai contacte sexuale esti virgin.
Ai uitat sa ne mentionezi si care degete de la mana, de la picior ca sunt fel de fel pe lumea asta...
Tre sa te gandesti ca daca a patruns adanc normal ca nu mai este virgina dar multe femei sangereaza cand se antampla asta. dar trebuie sa stie lucrurilea astea nu?
Orice intra acolo, nu e virgin Da "scula" baietilor si "nucile" nu mai folosesc la nimic
▼) brigaela a răspuns:
Daca fata a simtit durere si a sangerat, cat de putin, atunci himenul s-a spart nu rupt, acelasi raspuns il dau si eu.
Al naibii de baiat rau, altceva nu a gasit sa bage si el decit degetele? spre exemplu un tirnacop sau un buldozer ceva, asa puteam sa-ti spun daca mai esti virgina sau nu!
De ce radeti in loc sa ajutati? nu vreau in asa relatii dar uite ca s-a intimplat chestia asta...pai sunt sau nu? nu am singerat deloc... ce e?