| Gabriel2007 a întrebat:

Hei am o intrebare, daca o fata mi-a facut "laba" si eu i am pus mana pe fund asa intre pantaloni doar pe buca stanga cred, dar gen nici nu m-am sarutat cu ea macar, mi-a facut si apoi m-am spalat, in cazul asta voi credeti ca se poate transmite ceva? deci doar o mica masturbare mi-a facut cu mana ei

10 răspunsuri:
| vlllaaddd a răspuns:

Nu se poate transmite nimic, doar daca ai spermatozoizi pe mana si ii ating ei vaginul

| Gabriel2007 explică (pentru vlllaaddd):

Nuuu, cand simteam drumul nu mai aveam mana in pantalonii ei si la final am " terminat " eu, doar la asta ma gandeam, daca m-a atins ea cu mana pe penis

| Gabriel2007 explică (pentru vlllaaddd):

Si nici din partea ei? in caz de ceva nu?

| vlllaaddd a răspuns (pentru Gabriel2007):

Daca a atins ea sperma ta cand ai terminat dar nu a atins vaginul ei, atunci nu se poate intampla nimic.

ca sa ramana insarcinata trebuie ca sperma ta sa intre in vaginul ei, oricat de mica ar fi picătura

dar in cazul tau nu are cum sa se intample nimic

stai liniștit, daca ea doar ti-a facut laba atunci e ca si cum ti-ai face-o tu

| VoidEternal a răspuns:

Nu prea are ce sa se transmită din atât.

| vlllaaddd a răspuns (pentru Gabriel2007):

Ca sa ramana insarcinata trebuia sa iti bagi tu penisul in vaginul ei si sa iti dai drumul acolo, atunci chiar ca era grav.

dar din situatia. prezentata de tine nu are ce sa se intample.

poti sa o si lingi in vagin si sa ti-o sugă ca tot nu o sa se intample nimic

trebuie doar sa nu iti atingi sperma ta de vaginul ei si totul e ok.

daca vreti puteti face sex cu prezervativ dar aveti grija de care cumparati, ca sa nu se rupa.

| Cavaler001 a răspuns:

Ți.e teama sa nu-ti fi transmis ea ceva (gen vreo boala) că ți.a atins instrumentul happy?

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ti-a facut ala o fata, tu ai mainile rupte?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bine ca iti pui intrebari după desteptule in loc sa te intrebi inainte de a face ceva, si daca aia are boli fi sigur ca nu iti spune vei afla tu la niste analize de rutină, riscul meseriei ce sa i faci daca va maninca in dos sa merge ti la crve acceptati tot ce va dau ele.