| anonim2533 a întrebat:

Hei. Am o intrebare, eu cu prietenul meu facem petting, preludiu sau cum se zice...de 3 luni am inceput asta, avem 8 luni de relatie. Eu sunt virgina si nu vreau momentan sa o facem, poate sa introduca degetul fara sa se rupa himenul? Daca da, cate de mult si cum il poate misca? Nu vreau sa ma dezvirgineze, vreau doar senzatii faine

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Himenul din nastere este prevazut cu o gaurica/perforatie prin care poate fi eliminata menstruatia care seproduce lunar in uterul femeii. In functie de structura, grosimea si elasticitatea pielitei himenului, diametrul acelei gaurici se poate largi chiar foarte mult, astfel ca degetul introdus prin himen, nu va produce deformarea sau lezarea ori ruperea pielitei himen. Fiindca himenul este situata la nivelul vulvei, chiar la intrarea in canalul vaginal, reprezentand de fapt un fel de capac al vaginului, degetul poate fi introdus in intregime si in functie de largimea canalului vaginal (foarte stramt in cazul vaginului virgin), miscarea degetului va fi cel mai probabil doar de culisare/du-te-vino, si mai putin de palpare a partii laterale a peretelui canalului vaginului. In mod sigur vei simtii senzatii dintre cele mai placute, fara a se produce dezvirginarea ta. Procesul dezvirginarii tale, se va intampla in momentul in care vei intretine primul contact sexual real, prin care vaginul iti va fi penetrat de un penis real al unui baiat/barbat. Pana atunci sa ai parte de petting si masturbare placuta in continuare. big grin

8 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

La o facultate de medicina, un batran profesor preda despre actul sexual: "Actul sexual se face cu degetuuul, cu limbaaa... Dar o studenta mai nerabdatoare ii zice: si cu p..., domn profesor! La care profesorul ii raspunde: daaa, daaa, mi-aduc aminteeee!
Acum raspunsul concret: degetul introdus poate dezvirgina sau nu, in functie de himen. Cat poate introduce fara sa-l rupa? foarte putin, ceea ce nu meritalaughing. Daca himenul este subtire si putin rezistent poate sa ti-l rupa fara ca el sa isi dea seama.
Alte sfaturi nu-ti dau, deoarece nu stiu ce varsta ai.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim2533):

Este dreptul tau sa faci asa cum doresti. Dar daca vrei sa nu ti se rupa himenul (sa ramai virgina fizic) nu trebuie sa bage degetul. Excitarea clotoridiana de regula este mai placuta si mai profunda decat cea vaginala. Trebuie ca baiatul sa fie expert in gasirea punctului "G" ca sa fie si aceasta foarte placuta. (Sunt putine femei care sunt mai excitate de una sau de alta). Senzatii faine "inauntru" simti cand se face frecarea vaginului, dar nu cu degtul, ca e prea subtire.
Poate niste femei pot sa-ti dea explicatii mai amanuntite.
O intrebare: baiatul rezista sa se joace doar? big grin

| ARar2805 a răspuns:

Pune-l sa iti faca oral. Nu prea sunt sanse sa simti senzatii faine fara sa il rupi. Dar oral in zona clitorisului.

| anonim2533 explică (pentru CodrutElian1990):

Rezista...mai greu dar rezista

| anonim2533 explică (pentru ARar2805):

Nu stie sa faca ca mi-a facut. Nu simteam absolul nimic, doar tremuram

| ARar2805 a răspuns (pentru anonim2533):

Ok. O sa gasesc o solutie. Daca vrei sa discutsm mai in detaliu si sa te ajut in problema asta da-mi te rog in privat nr tau de telefon ca sa vorbim pe Whatsapp sau cum te cheama pe yahoo messenger.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim2533):

Asta inseamna a-l umili.