Tot ce poți spera e că îl vei mai întâlni vreodată și atunci i-ați inima în piept și bagă-te în seamă căci poate va fi ultima oară când îl vezi. Eu de exemplu dacă era cazul unei fete nu m-aș fi băgat în seamă pentru că sunt timid și pentru că sunt destui disperați care sigur o fac și m-ar fi considerat doar un altul. Oamenii tind să judece anumite lucruri și poți spera că nu o va face asta dacă îți inspiră încredere. Eu văzusem de mai multe ori o fată și până la urmă m-am băgat un pic în vorbă, a fost singura dată în viață când am făcut-o față de o străină și mi s-a părut și ea puțin timidă și clar era rece deci am zis că nu are rost să o mai fac sau să îi las ceva de contact deși poate trebuia. Întâmplarea a fost la mare și de aceea era ultima șansă să mai țin legătura cu ea.
Era atat de simplu sa-l intrebi ce gen de muzica sau ce piesa asculta, sau sa-i spui : se pare ca avem gusturi muzicale comune, ceea ce asculti este melodia mea preferata. Incearca data viitoare sa nu te mai "agiti", sa fii cat se poate de calma. Succes!
Nu, nu ar fi trebuit sa vorbesti cu el, era chiar urat.
Daca baiatul ala te placea, vorbea el cu tine!
Poate o s ava mai intalniti... si asteapta ca el sa faca primul pas, nu-l agata tu, ca pari disperata si s-ar putea sa te trimita la plimbare!
Nu, nu ar fi trebuit sa vorbesti cu ea, era chiar urat.
Daca fata aia te placea, vorbea ea cu tine!
Poate o s ava mai intalniti... si asteapta ca ea sa faca primul pas, nu o agata tu, ca pari disperat si s-ar putea sa te trimita la plimbare!
Atata timp ca baiatul ala nu vreun don juan, ce ai spus tu se poate aplica in ambele situatii.
Faptul ca te-ai uitat la el in telefon sa vezi ce muzica asculta este un lucru urat din partea ta.
Stiu, ar fi fost mult mai usor sa fac asta. Sa speram ca ne mai întâlnim
Andrei91922722 întreabă: