| Vlad162 a întrebat:

Hei,am o intrebare si o s-o pun cat mai pe scurt.

Sunt baiat, 17 ani si sunt de cam 2 luni despartit de fosta mea prietena cu care am fost impreuna aproape 2 ani.

Pierdusem de tot legatura in ultima luna si ne-am re-apucat sa vorbim recent si i-am propus sa iesim o data sa mai vorbim.

Mie imi lipseste foarte mult ea si o vreau inapoi.

A fost de acord, dar mi-a zis ca iesim doar ca prieteni, si ca nu stie daca am trecut peste ea sau nu in timpul asta.

Si ajung la intrebarea mea.

Deci o sa iesim dar nu stiu cum sa ma comport atunci.

Am de ales intre a-i respecta decizia, cel putin la prima intalnire, de a iesi doar ca prieteni si sa nu incerc nimic mai intim fata de ea..sau sa incerc din prima cu atingeri si romantisme sperand la un miracol, lucru care ma gandesc ca totusi ar indeparta-o.

Ea e genul destul de hotarata si stapana pe ea, dar legat de relatii e foarte indecisa si le priveste cu imaturitate si nu prea stie ce vrea de la ele.

Din discutiile cu ea a cam reiesit ca nu prea mai vrea relatii acum, pentru ca e destul de ocupata cu proiectelesi scoala si ca nu mai cauta pe nimeni. Plus ca imi zice ca mi-a dat prea multe sanse si nu stiu ce.

Dar e normal ca oricine are nevoie de cineva alaturi si in care sa-si puna increderea si sentimentele.Si credeti-ma ca nu isi va mai gasi pe nimeni s-o iubeasca si s-o respecte cat am facut-o eu.

Deci ce sa fac? Cum sa ma comport?

Apreciez orice raspuns sincer.

9 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Tot ce poți face este să-i arăți că îți pasă de ea, și că vrei doar fericirea ei.
Cucerește-o și a doua oară, fi tu însuți.

O zi frumoasă îți doresc.

| DurexBun a răspuns:

Fi tu insuti si daca te place cu adevarat o sa fie din nou cu tine daca nu zii pa pa.

| xYumex a răspuns:

Draga Vlad daca intr-adevar o iubesti si o respecti ai de facut un singur lucru. Anume poartate matur si respectai decezia. Nu e o idee buna sa flirtezi cu ea dupa ce v-ati despartit. Arata ca esti matur si te descurci in asemenea situati. Poarta-te normal. Nu fi egost si plateste tu sucul de la intalnirewinking. Sunt sigura ca o sa o impresionezi stand astamparat fara mangaieri si toate cele

| Rooss a răspuns:

Nu incerca sa te apropii de ea din prima..doar vorbiti ..glumiti. Fii alaturi de ea..protejeaz-o ..si probabil iti va mai da o sansa.

| wildthing a răspuns:

Din ceea ce ai scris tu, reiese ca ea e cea care a pus punct relatiei. Pe de alta parte, acum accepta sa va intalniti, dar iti spune din start sa nu iti faci iluzii ca va fi ceva mai mult decat o amicitie platonica. O sa iti spun ceva ce nu vrei sa auzi. Stiu ca e greu pentru ca o vrei inapoi, dar eu cred ca nu ar trebui sa te intalnesti cu ea...vei avea doar de suferit. Parerea mea este ca ea se intalneste acum cu tine ca sa braveze, ca sa se uite inca o data cu superioritate la cel pe care-l crede "catelul" care saliveaza dupa curu' ei. E totusi ceva ce nu am inteles. Spui ca iti reproseaza ca ti-a dat prea multe sanse, dar pe de alta parte ca nu va mai gasi pe nimeni care s-o iubeasca si s-o respecte ca tine. I-ai gresit cu ceva sau nu?

| Vlad162 explică (pentru wildthing):

Pai fii atent/a.ea, de-a lungul relatiei s-a gandit ca ar fi bine si ca mi-ar placea mie mult sa imi spuna ca vrea o pauza doar ca sa isi puna gandurile legate de noi in ordine, lucru pe care eu nu pot sa-l inteleg. Si dupa aceste pauze, eu am fost mereu cel care se ruga de ea sa reluam relatia si care facea eforturi sa o re-castige. Nu am facut nimic altceva decat sa o iubesc si sa o respect. Ea asta intelege prin sanse, o scuza la pauzele ei. Ce zici?

| wildthing a răspuns (pentru Vlad162):

E clar. Nu te intalni cu ea si nu o mai baga niciodata in seama. Eu as ignora-o total daca as fi in locul tau...chiar daca tu o vrei inapoi si stiu ca doare.

| Vlad162 explică (pentru wildthing):

Stii care e problema la mine? Am facut greseala sa ma indragostesc nebuneste de ea si acuma imi e aproape imposibil sa renunt la tot ce tinea de noi si sa o vad cu un altul care poate nu o s-o respecte cat mine. Stiu ca ar trebui s-o uit dar nu vreau, vreau sa fim ca la inceput ca de-aia si lupt atata sa o re-castig. Sunt convins ca ea nu merita asta, dar imi palcea cine eram cand eram cu ea, era efectul ala de zambet de indragostit pe fata. Si nu stiu daca alta mi-ar putea oferi aceeasi senzatie.

| wildthing a răspuns (pentru Vlad162):

Eu te inteleg, dar fata asta nu te iubeste si mai devreme sau mai tarziu tot te va face sa suferi crancen parasindu-te din nou si definitiv...iar intre timp te va tortura constant cu tot felul de pretentii, reprosuri si amenintari cu despartirea. Oricum, decizia e doar a ta, orice sfaturi ti-ar da unul sau altul.